קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

נקניק וברוקוליני ריזוטו

נקניק וברוקוליני ריזוטו
נקניק ו Broccolini ריזוטו דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 780 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, בצל, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: נקניק ופיצת Broccolini, נקניק אייס, מוצרלה, Broccolini ופסטה פנה, ו נקניק סיני Broccolini אורז מטוגן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חום 1 כף חמאה בתנור הולנדי או עציץ עמיד מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיפים את broccolini ומערבבים ומטגנים עד רק במכרז, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
4
מעבירים לצלחת באמצעות כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים את הנקניק, בצל וגזר לסיר ומבשלים, מפרידים את הבשר, עד להשחמה, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את האורז ושום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
מוסיפים את היין לסיר ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את מרק העוף, עגבניות ומי כוס 1; מכסים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מעבירים את הסיר לתנור ואופים עד שהאורז רך, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
תוציא את הסיר מהתנור. (אל תדאג אם הריזוטו נראה רטוב; זה יהיה להתעבות כאשר אתה מוסיף את הגבינה.) מערבבים במרץ את 2 כפות הנותרים חמאה והגבינה עד שמנת, 1 עד 2 דקות. מערבבים בברוקוליני ומחלקים בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
BroccoliniBroccolini
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.