נקניק וברוקוליני ריזוטו
נקניק ו Broccolini ריזוטו דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 780 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, בצל, נקניק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אורז arborio אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז שוקולד כקינוח. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. מתכונים דומים: נקניק ופיצת Broccolini, נקניק אייס, מוצרלה, Broccolini ופסטה פנה, ו נקניק סיני Broccolini אורז מטוגן.
הוראות
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
חום 1 כף חמאה בתנור הולנדי או עציץ עמיד מעל חום גבוה.
מוסיפים את broccolini ומערבבים ומטגנים עד רק במכרז, 3 עד 4 דקות.
מעבירים לצלחת באמצעות כף מחוררת.
מוסיפים את הנקניק, בצל וגזר לסיר ומבשלים, מפרידים את הבשר, עד להשחמה, כ -5 דקות נוספות.
מוסיפים את האורז ושום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה יותר.
מוסיפים את היין לסיר ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות.
מוסיפים את מרק העוף, עגבניות ומי כוס 1; מכסים ומביאים לרתיחה.
מעבירים את הסיר לתנור ואופים עד שהאורז רך, כ -15 דקות.
תוציא את הסיר מהתנור. (אל תדאג אם הריזוטו נראה רטוב; זה יהיה להתעבות כאשר אתה מוסיף את הגבינה.) מערבבים במרץ את 2 כפות הנותרים חמאה והגבינה עד שמנת, 1 עד 2 דקות. מערבבים בברוקוליני ומחלקים בין קערות.