קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

נקניק וגבינה ארוחת בוקר קיש

נקניק וגבינה ארוחת בוקר קיש
קיש חזיר וגבינה לארוחת בוקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 363 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לך תפוחי אדמה חומים חשיש, גבינת מונטריי ג'ק, שמנת מתוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסוארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לסחוט כל לחות עודפת מתפוחי האדמה ולשלב אותם עם חמאה מומסת או מרגרינה בקערה קטנה. לחץ על תערובת זו לתחתית וצדדים של מחבת פאי 10 אינץ ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מחבת מהתנור ולסדר את החזיר והגבינה באופן שווה על תפוחי האדמה. בקערה קטנה נפרדת, להכות יחד את הביצים ואת השמנת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
שפוך את זה על הנקניק והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
להחזיר מחבת לתנור ואופים במשך 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד פודינג יש להגדיר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה