קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

נקניק וגרמני

נקניק וגרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק קראוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, שום, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Chops ' n ' Kraut, קראוט Bierocks, ו סלט קראוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הכרוב הכבוש בקערה של מים חמים. מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד למכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנקז ולשמור חם.
3
בינתיים, מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. לדקור את הנקניקיות עם מזלג ולהוסיף לסיר יחד עם חזיר; לבשל עד השחמה בצד אחד, על 4 דקות. הפעל את הבשר ולהוסיף את הבצל, שום, כוסברה, גרגרי ערער, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד הבצל הוא חום זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את התפוח ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מסננים את הכרוב הכבוש, ולאחר מכן מוסיפים לסיר יחד עם היין ומים כוס 1. כיסוי ומבשלים 10 דקות, ואז לחשוף ולבשל עד מעובה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להעביר את הכרוב הכבוש, בשרים ותפוחי אדמה למגש. למעלה עם פטרוזיליה ומגישים עם חרדל.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
צילום אנטוניס אכילאוס