תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניק קראוט. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, שום, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Chops ' n ' Kraut, קראוט Bierocks, ו סלט קראוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
משרים את הכרוב הכבוש בקערה של מים חמים. מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר קטן ומבשלים מעל חום בינוני עד למכרז, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנקז ולשמור חם.
3
בינתיים, מחממים את שמן הירקות בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. לדקור את הנקניקיות עם מזלג ולהוסיף לסיר יחד עם חזיר; לבשל עד השחמה בצד אחד, על 4 דקות. הפעל את הבשר ולהוסיף את הבצל, שום, כוסברה, גרגרי ערער, ומלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד הבצל הוא חום זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערער
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את התפוח ומבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
מסננים את הכרוב הכבוש, ולאחר מכן מוסיפים לסיר יחד עם היין ומים כוס 1. כיסוי ומבשלים 10 דקות, ואז לחשוף ולבשל עד מעובה, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
להעביר את הכרוב הכבוש, בשרים ותפוחי אדמה למגש. למעלה עם פטרוזיליה ומגישים עם חרדל.