נקניק ורגטה ארטישוק
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? נקניק ורגטה ארטישוק יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 626 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לבבות ארטישוק, בצל, עגבניות רומא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ראגו ארטישוק עגל, פולנטה עם ראגו ארטישוק, ו קרם בייבי ארטישוק Ragoût (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 כף שמן לתוך מחבת 10 עד 12 אינץ ' אטום טיגון (עם צדדים לפחות 2 1/2 ב. גבוה) מעל חום גבוה; כאשר חם, להוסיף נקניקיות ולהפוך עד השחמה בכל רחבי, על 5 דקות.
העברה ללוח. פרוסה באלכסון 1/2 אינץ עבה.
בינתיים, מוסיפים בצל ושום למחבת (אם לא נשאר שומן במחבת, מוסיפים קצת יותר שמן) ומערבבים מדי פעם עד שהם מתחילים חום, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים יין, מרק ולבבות ארטישוק; מביאים לרתיחה ומערבבים מדי פעם עד שהנוזל מצטמצם בחצי, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים נקניקיות, עגבניות, זיתים, רוזמרין ואורגנו; מביאים לרתיחה, חום נמוך יותר, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.