נקניק ותפוחי אדמה איטלקית
נקניק ותפוחי אדמה Italiano נטול גלוטן, ו דל פחמימות, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. לכו לחנות ותביאו נקניקיות חזיר, מרגרינה, תפוחי אדמה מוקרמים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו תפוחי אדמה פאוץ Italiano, קישואים Italiano, ו עוף איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 204°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד; לנקז.
בקערה גדולה, מערבבים מים, חלב ומרגרינה. מערבבים ב 2 שקיות תפוחי אדמה ורוטב 2 שקיות
לערבב. מערבבים נקניק 1/2 כוס בצל ירוק עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת תפוחי אדמה לתבנית אפייה.
אופים חשפו 35 דקות. למעלה עם 2 כפות בצל ירוק.
אופים 5 דקות יותר או עד תפוחי אדמה רכים.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה (רוטב יעבה כפי שהוא עומד).