קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

נקניק, חמוציות, ומילוי לחם תירס

נקניק, חמוציות, ומילוי לחם תירס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לך לחנות ותביא חמוציות לא מופשרות, סוכר, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו נקניק, חמוציות, ומילוי לחם תירס, נקניקיית לחם תירס מלית, ו לחם תירס ומילוי נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים לחם תירס לקוביות 1/2 אינץ ' וב 2 מחבתות אפייה רדודות גדולות אופים באמצע התנור עד רק יבש, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
העברת לחם תירס מ 1 מחבת לקערה גדולה בפקאן טוסט פאן בתנור עד הקרביים הם זהובים, 10 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כרישה חצויה לאורך ולאחר מכן לחתוך לרוחב לחתיכות 1/2 אינץ'. בקערה של מים קרים לשטוף כרישה היטב להרים מן המים לתוך מסננת לנקז. קוצצים סלרי. במחבת 12 אינץ ' לבשל כרישה וסלרי בחמאה עם מלח ופלפל לטעום על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד כרישה הם מכרז, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר נקניק מן התרמילים לשבור לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מוסיפים נקניק לתערובת כרישה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, או עד נקניק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
בסיר כבד קטן לבשל חמוציות עם סוכר על חום גבוה בינוני, ערבוב, 5 דקות, או עד כמה מתחילים להתפוצץ. קוצצים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
כדי קערה של לחם תירס להוסיף קוביות לחם תירס שנותרו, פקאן, תערובת נקניק, חמוציות, פטרוזיליה, מרק, ומלח ופלפל לטעום ולזרוק יחד. מילוי מגניב לחלוטין. המילוי עשוי להיות מורכב עד לנקודה זו 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא מלית לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
כל עוף קפוא המיועד למילוי צריך להיות מופשר לחלוטין, ואת המילוי עצמו הביא לטמפרטורת החדר לפני שהוא הכניס לתוך טורקיה. אל תמלא את הציפור שלך בלילה לפני שאתה מבשל אותו; כזה חוסך זמן לכאורה יכול להיות תוצאות מסוכנות. במקום זאת, עדיף למלא באופן רופף את הצוואר של הציפור ואת חללי הגוף מיד לפני הצלייה. ותמיד להשתמש מדחום בשר או מיידי לקרוא: הבשר נעשה כאשר הטמפרטורה של החלק העבה ביותר של הירך (להיזהר לא לגעת בעצמות) מגיע 82°.; המילוי אפוי בתוך הציפור נעשה ב 160°-165°f. לאחר צלייה, לתת עופות ממולאים שלך לעמוד 15 עד 20 דקות, הבטחה כפולה כי הטמפרטורות הדרושות לבטיחות מזון הגיעו.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
בתבנית אפייה רדודה אופים מלית בתנור שחומם מראש 325° F. 1 שעה (עבור מלית לח, אופים מכוסה כל הזמן; עבור מלית לח פחות עם העליון פריך מעט, לחשוף באמצע זמן האפייה).
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Selbach אוסטר Zeltinger Himmelreich ריזלינג Kabinett Halbtrocken. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר זה, אשר יכול להשתמש קצת גראס; אז לצפות יין עם יותר תפוח ופחות מנטה; דברים פריכים. החבילה נקראת Heel ומימין Anrecht, שממנו אחד השלישייה הגדולה של יינות en-bloc מגיע.