זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . נסו פיצת נקניק ופלפל חריפים, פלפל חריף קלוי אדום ופיצת נקניק איטלקית, ו פיקנטי שלוש גבינה + פיצה נקניק איטלקי ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים נקניק איטלקי, בצל, ושום במחבת החמה עד הנקניק הוא השחמה ומתפורר, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל מטוגן בצ'דר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים נקניק אנדויל; מבשלים ומערבבים עד השחמה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
3
מחממים שמן זית בעציץ מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים סלרי, קישואים, קישואים צהובים, פלפל אדום, פלפל צהוב ופלפל כתום בשמן החם עד למכרז קל, 5 עד 10 דקות.