זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . נסו פיצת נקניק ופלפל חריפים, פלפל חריף קלוי אדום ופיצת נקניק איטלקית, ו פיקנטי שלוש גבינה + פיצה נקניק איטלקי ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים נקניק איטלקי, בצל, ושום במחבת החמה עד הנקניק הוא השחמה ומתפורר, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים נקניק אנדויל; מבשלים ומערבבים עד השחמה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
3
מחממים שמן זית בעציץ מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים סלרי, קישואים, קישואים צהובים, פלפל אדום, פלפל צהוב ופלפל כתום בשמן החם עד למכרז קל, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתום
פלפל צהוב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
סקווש צהוב
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר