נקניק מאכלי ים עם חרדל מיסו
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? נקניק פירות ים עם חרדל מיסו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא גזר, מירין, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל פירות ים מיסו, מאכלי ים מיסו מרק אטריות, ו חמוץ חרדל-מיסו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה בינונית, לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
מוסיפים את כל החומרים, למעט כרוב, גזר ומלפפון, לקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק עד התערובת מעורבב אבל המרקם שלה הוא עדיין מעט עבה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים את עלי הכרוב. Blanch במשך 30 שניות.
להעביר אותם לאמבט קרח כדי לעצור את הבישול וקריר.
הסר את העלים מהאמבט קרח ולסדר אותם על מגש גיליון מרופד במגבת מטבח.
שים עלה כרוב על משטח עבודה נקי. מקצצים את הגבעול הגדול באמצע הכרוב ברוחב, כך שהוא דק מספיק כדי להיות מגולגל בלי לשבור את הגבעול.
מורחים 1/4 כוס של תערובת פירות ים על החלק התחתון 1/3 של עלה הכרוב. מגלגלים היטב את העלה בחצי הדרך. מקפלים את הצדדים של העלה פנימה לכיוון מרכז הגליל כדי לשמור על המילוי כלול. מגלגלים היטב את הנקניק לאורך הדרך הנותרת. חזור עם שאר החומרים. הפוך 3 נקבים בכל גליל עם קיסם כדי לאפשר כל לחות עודפת לברוח במהלך תהליך הבישול.
הגדר במבוק או ספינת ירקות מעל סיר של מים רותחים. אם אין לך ספינת קיטור, אתה יכול להשתמש במסננת.
מסדרים את הנקניקיות באדים ואדים עד שהם מבושלים דרך, על 10 דקות.
הסר אותם מן הספינה לתת מגניב במשך 5 דקות.
פורסים כל נקניק לאורך 3/4 של הדרך, משאיר את התחתית עדיין שלם. לפצל את הנקניקיות לפתוח ולמעלה אותם עם גזרים ומלפפונים julienned.