קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

נקניק מאכלי ים עם חרדל מיסו

נקניק מאכלי ים עם חרדל מיסו
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? נקניק פירות ים עם חרדל מיסו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא גזר, מירין, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל פירות ים מיסו, מאכלי ים מיסו מרק אטריות, ו חמוץ חרדל-מיסו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
בקערה בינונית, לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מוסיפים את כל החומרים, למעט כרוב, גזר ומלפפון, לקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק עד התערובת מעורבב אבל המרקם שלה הוא עדיין מעט עבה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים את עלי הכרוב. Blanch במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להעביר אותם לאמבט קרח כדי לעצור את הבישול וקריר.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
4
הסר את העלים מהאמבט קרח ולסדר אותם על מגש גיליון מרופד במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
שים עלה כרוב על משטח עבודה נקי. מקצצים את הגבעול הגדול באמצע הכרוב ברוחב, כך שהוא דק מספיק כדי להיות מגולגל בלי לשבור את הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מורחים 1/4 כוס של תערובת פירות ים על החלק התחתון 1/3 של עלה הכרוב. מגלגלים היטב את העלה בחצי הדרך. מקפלים את הצדדים של העלה פנימה לכיוון מרכז הגליל כדי לשמור על המילוי כלול. מגלגלים היטב את הנקניק לאורך הדרך הנותרת. חזור עם שאר החומרים. הפוך 3 נקבים בכל גליל עם קיסם כדי לאפשר כל לחות עודפת לברוח במהלך תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
7
הגדר במבוק או ספינת ירקות מעל סיר של מים רותחים. אם אין לך ספינת קיטור, אתה יכול להשתמש במסננת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסדרים את הנקניקיות באדים ואדים עד שהם מבושלים דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
9
הסר אותם מן הספינה לתת מגניב במשך 5 דקות.
10
פורסים כל נקניק לאורך 3/4 של הדרך, משאיר את התחתית עדיין שלם. לפצל את הנקניקיות לפתוח ולמעלה אותם עם גזרים ומלפפונים julienned.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
11
טפטוף עם החרדל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו