צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? נקניק פירות ים עם חרדל מיסו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא גזר, מירין, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל פירות ים מיסו, מאכלי ים מיסו מרק אטריות, ו חמוץ חרדל-מיסו.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
בקערה בינונית, לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הסר את העלים מהאמבט קרח ולסדר אותם על מגש גיליון מרופד במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
שים עלה כרוב על משטח עבודה נקי. מקצצים את הגבעול הגדול באמצע הכרוב ברוחב, כך שהוא דק מספיק כדי להיות מגולגל בלי לשבור את הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
6
מורחים 1/4 כוס של תערובת פירות ים על החלק התחתון 1/3 של עלה הכרוב. מגלגלים היטב את העלה בחצי הדרך. מקפלים את הצדדים של העלה פנימה לכיוון מרכז הגליל כדי לשמור על המילוי כלול. מגלגלים היטב את הנקניק לאורך הדרך הנותרת. חזור עם שאר החומרים. הפוך 3 נקבים בכל גליל עם קיסם כדי לאפשר כל לחות עודפת לברוח במהלך תהליך הבישול.