קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

נקניק מאכלי ים עם חרדל מיסו

נקניק מאכלי ים עם חרדל מיסו
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? נקניק פירות ים עם חרדל מיסו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא גזר, מירין, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל פירות ים מיסו, מאכלי ים מיסו מרק אטריות, ו חמוץ חרדל-מיסו.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
בקערה בינונית, לטאטא את כל החומרים יחד בקערה קטנה ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
מוסיפים את כל החומרים, למעט כרוב, גזר ומלפפון, לקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב. דופק עד התערובת מעורבב אבל המרקם שלה הוא עדיין מעט עבה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים את עלי הכרוב. Blanch במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
להעביר אותם לאמבט קרח כדי לעצור את הבישול וקריר.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
הסר את העלים מהאמבט קרח ולסדר אותם על מגש גיליון מרופד במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
שים עלה כרוב על משטח עבודה נקי. מקצצים את הגבעול הגדול באמצע הכרוב ברוחב, כך שהוא דק מספיק כדי להיות מגולגל בלי לשבור את הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
6
מורחים 1/4 כוס של תערובת פירות ים על החלק התחתון 1/3 של עלה הכרוב. מגלגלים היטב את העלה בחצי הדרך. מקפלים את הצדדים של העלה פנימה לכיוון מרכז הגליל כדי לשמור על המילוי כלול. מגלגלים היטב את הנקניק לאורך הדרך הנותרת. חזור עם שאר החומרים. הפוך 3 נקבים בכל גליל עם קיסם כדי לאפשר כל לחות עודפת לברוח במהלך תהליך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
7
הגדר במבוק או ספינת ירקות מעל סיר של מים רותחים. אם אין לך ספינת קיטור, אתה יכול להשתמש במסננת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מסדרים את הנקניקיות באדים ואדים עד שהם מבושלים דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
9
הסר אותם מן הספינה לתת מגניב במשך 5 דקות.
10
פורסים כל נקניק לאורך 3/4 של הדרך, משאיר את התחתית עדיין שלם. לפצל את הנקניקיות לפתוח ולמעלה אותם עם גזרים ומלפפונים julienned.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
11
טפטוף עם החרדל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים