קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

נקניק מעושן ושעועית אדומה

נקניק מעושן ושעועית אדומה
נקניק מעושן ושעועית אדומה דורש על 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 512 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח, רוטב פלפל, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . נסו שעועית אפויה עם נקניק מעושן, נקניק מעושן צלוי ושעועית לימה, ו שעועית אדומה ואורז עם נקניק הודו מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 6 ליטר או תנור איטי גדול יותר, לשלב את נקניק מעושן, שעועית, בצל, שום, אורז ומים. מתבלים עם תיבול Cajun, רוטב פלפל חריף, מלח עלה דפנה. כיסוי ולהגדיר על גבוה. ברגע שהוא מקבל מחומם דרך, מערבבים להפיץ הכל באופן שווה. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 שעות או על גבוה במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
נקניק מעושןנקניק מעושן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'כליות עגל, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס