נקניק מעושן של קולט פריטטה
נקניק מעושן של קולט Fritattan נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, גבינת צ'דר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה די גרוע. נסו כריך תרד-נקניק פריטאטה, קולט פסיון En Croute, ו סלט אירופאי של קולט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מבשלים את הנקניק והבצל במחבת חסינת תנור על אש בינונית עד הנקניק יש השחמה, על 10 דקות.
להקציף יחד את הביצים, חלב, שמנת חמוצה, מלח ופלפל.
מפזרים את הנקניק עם 1 כוס גבינת צ ' דר, ואז לשפוך את תערובת הביצה overtop.
אופים בתנור שחומם מראש עד שסכין מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -18 דקות.
מפזרים את גבינת הצ ' דר הנותרת, וחוזרים לתנור עד שהגבינה נמסה.