קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

נקניק נקניק

נקניק נקניק
פינוק נקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם בייקון, תפוחי אדמה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו פינוק דבלין-נקניק אירי, בייקון, בצל ותפוחי אדמה, דבלין לפנק, ו דבלין לפנק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הנקניקיות והבייקון למחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים עד שהנקניקיות משחימות משני הצדדים, כ -10 דקות. פורסים את הנקניקיות לגושים גדולים, ומניחים את הנקניקיות והבייקון בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים שכבה של 1/3 מהבצל בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', ואחריה שכבה של 1/3 מהגזר ותפוחי האדמה הפרוסים. מסדרים 1/3 נקניק ובייקון בשכבה מעל תפוחי האדמה; מפזרים מלח, פלפל ופטרוזיליה. חזור על שכבות פעמיים נוספות. מחממים את ציר הבקר בסיר על אש בינונית, ויוצקים פנימה את הבירה והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סטאוטסטאוט
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
יוצקים את הרוטב על הקדרה, ונותנים לרוטב למלא את החללים בשכבות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה והירקות רכים, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה