נקניק נקניק
פינוק נקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם בייקון, תפוחי אדמה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלגים תוצרת בית עם ביצי חמאת הבוטנים של ריס כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו פינוק דבלין-נקניק אירי, בייקון, בצל ותפוחי אדמה, דבלין לפנק, ו דבלין לפנק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מניחים את הנקניקיות והבייקון למחבת גדולה על אש בינונית, ומבשלים עד שהנקניקיות משחימות משני הצדדים, כ -10 דקות. פורסים את הנקניקיות לגושים גדולים, ומניחים את הנקניקיות והבייקון בצד.
מניחים שכבה של 1/3 מהבצל בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', ואחריה שכבה של 1/3 מהגזר ותפוחי האדמה הפרוסים. מסדרים 1/3 נקניק ובייקון בשכבה מעל תפוחי האדמה; מפזרים מלח, פלפל ופטרוזיליה. חזור על שכבות פעמיים נוספות. מחממים את ציר הבקר בסיר על אש בינונית, ויוצקים פנימה את הבירה והשמנת.
יוצקים את הרוטב על הקדרה, ונותנים לרוטב למלא את החללים בשכבות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה והירקות רכים, בערך 1 1/2 שעות.