נקניק סראנו ופובלנו פודינג תירס
נקניק סראנו ופודינג תירס Poblano עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בשר חזיר סראנו עבה, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 26%. נסו נקניק סראנו ופובלנו פודינג תירס, פודינג תירס Poblano, ו פודינג תירס Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
Char chiles מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר 15 דקות. פיל וזרע צ 'ילי, ואז לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ' רחב.
מחממים תנור ל 177°. בנדיבות חמאה 13x9x2 אינץ זכוכית תבנית אפייה.
שלב 1 1/2 כוסות תירס, ביצים, הבא 3 מרכיבים בבלנדר. להתמזג עד כמעט חלקה.
העברת תערובת לקערה גדולה.
מוסיפים שמנת חמוצה ו Maseca; מערבבים עד מעורבב, ולאחר מכן מערבבים בשר חזיר, גבינה, צ ' ילי, ותירס 1/2 כוס הנותרים.
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים עד פודינג תירס הוא נפוח וחום זהוב כתמים על גבי, כ 40 דקות.
* אלה צ ' ילי ירוק טרי, המכונה לעתים קרובות pasillas, זמינים בכמה סופרמרקטים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים לטיניים.
** Maseca (instant corn masa mix) זמין בשווקים לטיניים.