נקניק פילו לחמניות
מנה אחת מכילה 1119 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם פטריות קרמיני, מלח, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אגרול פילו קל, אגרול פילו טורקיה, ו פילו רולס Fetan ואגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לרסס תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick ולשמור בקרבת מקום.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות, הבצל והמלח. לבשל, ערבוב מדי פעם, על חום בינוני, עד תערובת פטריות הוא מאוד רך, על 8 דקות.
הסר מהחום. מערבבים את טורקיה, גבינת שמנת, וצ ' דר עד מעורבב היטב.
מניחים גיליון 1 של פילו עם הצד הקצר פונה אליך על משטח עבודה. (מכסה הנותרים פילו עם פלסטיק לעטוף כדי לשמור על ייבוש החוצה.) לרסס את גיליון פילו עם ספריי בישול nonstick. ואז לקפל אותו חצי לאורכו לרסס שוב.
מניחים 1 כף גדושה מילוי במרכז הקצה התחתון של פילו. מקפלים בצדדים, ואז להתגלגל מלמטה כדי לסגור לחלוטין את המילוי (זה צריך להיראות כמו אגרול).
מניחים את הגליל, בצד התפר למטה, על תבנית האפייה. חזור עם גיליונות פילו הנותרים, תרסיס בישול nonstick, מילוי לעשות סך של 16 לחמניות.
לרסס את הלחמניות בנדיבות עם ספריי בישול nonstick ואופים עד לחמניות עד מוזהב קלות, כ 20 דקות.
Food Network Kitchens יצרו את המתכון המואר הזה מהגשת משתמש. לחץ כאן כדי לראות את המתכון המקורי.