נקניק קלצונה
נקניק Calzones עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 63 גרם חלבון 102 גרם של שומן, וסך הכל 1526 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לכם שמן זית טפטוף, כמה טוחנים פלפל, שמן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו Calzones נקניק, Calzones נקניק ופלפל אדום, ו Calzones נקניק ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
נקניק חום במחבת קטנה בתוך טפטוף של שמן זית.
להעביר את הנקניק מבושל מתפורר לצלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז.
מערבבים נקניק עם ריקוטה, פטרוזיליה, שום, פרמזן, אגוז מוסקט, פלפל, פימנטו.
מרדדים ענפים וחצאי צלב חכם.
מניחים מלבן בצק על גיליון עוגיות nonstick. השתמש 1/2 מוצרלה כוס על מחצית כל מלבן בצק וערימה תלולית של מילוי על מחצית השטח הכולל. מקפלים בצק מעל וצובטים קצוות לאטום. התוצאה היא מחזור מלבני.
עבור calzones בצורת חצי ירח, לקצץ בצק עודף.
רול חתיכות בצק לרצועות, לקשור קשרים ומברשת עם שמן שום וגבינה. קשרי שום הם כיף לטבול ליד השולחן.
אופים calzones 15 דקות או עד זהב בכל רחבי.
מגישים קלצונה עם עגבניות חמות, מרינרה, או רוטב פיצה לטבילה.
הערה של קוק: עבור שומר זמן נוסף, 2 חבילות נקניקים מבושלים מתפוררים, 8 אונקיות כל אחד, ניתן להחליף נקניק איטלקי גלם המשמש במתכון לעיל.
מוסיפים שמן זית לסיר בינוני על חום מתון.
מוסיפים שום ופלפל מרוסק לשמן הזית המחומם; כאשר פלפל מצליף ושום רוחש, מערבבים עגבניות מרוסקות. רוטב העונה עם מלח, פלפל ותבלינים איטלקיים. מבשלים חמש דקות ומערבבים פטרוזיליה.