נקניק תוצרת בית
נקניק תוצרת בית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מרווה, זנגביל טחון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו כריכי ארוחת בוקר תוצרת בית עם נקניק מייפל תוצרת בית, ביצה וגבינה, נקניק תוצרת בית, ו נקניקיית ארוחת בוקר תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח, מרווה, פלפל שחור, אגוז מוסקט, פתיתי פלפל אדום, וג ' ינג ' ר בקערה קטנה.
מניחים את טורקיה לתוך קערה נפרדת ומערבבים היטב את התבלינים. ליצור נקניק לקציצות.
מטגנים את קציצות הנקניק במחבת מעל חום בינוני עד השחמה והבשר כבר לא ורוד בפנים, 3 עד 5 דקות לכל צד.