נקניקיות ופירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות מחית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם כרוב סבוי, מלח כשר, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: נקניקיות טבעוניות ומחית פחמימות נמוכה! (Bangers & Mash), נקניקיות ופירה, ו נקניקיות ופירה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסה במים קרים. מביאים לרתיחה, על חום בינוני, ומלח בכבדות את המים. להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות. קיטור הכרוב באוניית קיטור יושב מעל סיר תפוחי האדמה. הם צריכים להיות מוכנים באותו הזמן.
בינתיים, מחממים את הנקניק מכל הצדדים במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
הסר את הנקניק לצלחת ברגע שהוא שחם.
מוסיפים את הבצל לעונת המחבת עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הבצל עד קרמל, הוספת מים, כפית בכל פעם, כדי deglaze את המחבת. מערבבים את חרדל דיז ' ון ומים 3/4 כוס ולהחזיר את הנקניק למחבת כדי לסיים את הבישול. מבשלים עד הנקניק מבושל דרך ומים יש מופחת זיגוג על הבצל, על 7 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, שומר חלק ממי הבישול. אורז את תפוחי האדמה לתוך קערה ולהוסיף קצת מים בישול תפוחי אדמה כדי לרכך. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מקפלים את הכרוב המאודה ואת הטעם לתבלינים, התאמת לפי הצורך.
העבירו את הנקניקיות ופירה לצלחת הגשה וחפרו פנימה!!!!