נקניקיות ושעועית במחבת
Bangers & שעועית במחבת היא מנה עיקרית המגישה 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 428 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 64 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מקלות סלרי, חרדל דיז'ון, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: Bangers & שעועית מדורה, נקניקיות טבעוניות ומחית פחמימות נמוכה! (Bangers & Mash), ו שעועית ירוקה מטוגנת מחבת.
הוראות
לחמם את השמן על חום גבוה-ish במחבת רדוד רחב שיש לו מכסה.
שים את הנקניקיות הקצוצות במחבת ולרחוש במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם משחימים מכל הצדדים.
האם ירקות ושעועית. לזרוק את הבצל, גזר וסלרי (לא את העלים) ומבשלים 5 דקות עד הבצל נראה לראות דרך. עצה שעועית, לתת מערבבים טוב, ואז לשפוך את המניה ולהביא לרתיחה, ערבוב. מכסים ומבשלים במשך 10-15 דקות עד שהגזר רך.
סיים את המנה. מערבבים את החרדל והפטרוזיליה עם כל עלי סלרי קצוצים, ואז מתבלים בטעם מלח ופלפל. (הנקניקיות והפולים עשויים כעת להיות קפואים שלמים או כמו מנות בודדות עד חודשיים.)
מגישים חם, עם חתיכות של לחם פריך כדי לנגב את הרוטב.