קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נקניקיות מאפינס שוויצרי

נקניקיות מאפינס שוויצרי
מאפינס נקניק שוויצרי יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביסקוויט / אפייה לערבב, טימין, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו מאפינס גבינה שוויצרית, עדשים עם נקניק ומנגולד שוויצרי, ו נקניק ומרק מנגולד שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת קטנה מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את תערובת האפייה, מרווה טימין. בקערה אחרת שלבו את הביצה והחלב; מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות. מקפלים פנימה את הגבינה והנקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מלא כוסות מאפין משומנות שני שלישים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהםחצאי קרקרים של גרהם
3
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15-18 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מגישים חם. מקררים שאריות.