נקניקיות מחית קלאסיות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל נקניקיות קלסיות מחית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 404 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. . אם יש לך אורגנו, חמאה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: נקניקיות טבעוניות ומחית פחמימות נמוכה! (Bangers & Mash), נקניקיות ופירה, ו נקניקיות ופירה.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה במחבת, ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מכרז, כ 20 דקות.
ניקוז, משאיר את תפוחי האדמה במחבת.
בינתיים, מערבבים את קוביות המרק לחלב החם עד מומס. מערבבים את תערובת החלב וחמאה לתוך תפוחי האדמה. מועכים את תפוחי האדמה עד חלקה וקרם.
מחממים את שמן הבישול במחבת מעל חום בינוני גבוה. לדקור את הנקניקיות בכמה מקומות עם מזלג, ולמקם אותם למחבת. לבשל, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב ומיצים לרוץ ברור, 12 עד 15 דקות בהתאם עובי.
הסר מהמחבת ולנקז על מגבות נייר.
באמצעות אותו מחבת, להוסיף את טבעות בצל. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד הבצלים הם זהובים, אבל עדיין פריך, על 5 דקות.
מחממים את הרוטב במחבת על אש בינונית.
כדי לשרת, לגרוף את תפוחי האדמה על צלחת הגשה גדולה. מסדרים את הנקניקיות על תפוחי האדמה, למעלה עם הבצל, טפטוף עם רוטב, ומפזרים אורגנו.