נקניקיות נמסות
אם יש לך גבינת gruyère, שמנת, בייקון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו נקניקייה צמחונית קלויה, פיצה תוצרת בית כלב ציפור, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את המיונז, שמנת חמוצה, חזרת, חרדל, דבש, שאלוט, עירית ומיץ לימון ומתבלים עם מלח ופלפל.
מניחים פרוסת גבינה במרכז כל נקניקייה מותזת, לשבור את הפרוסה במידת הצורך כדי להתאים אותו. לעטוף פרוסת בייקון סביב כל נקניקיה ולאבטח אותו עם קיסמים.
מסדרים את הנקניקיות על תבנית אפייה מעוטרת ואופים בשליש העליון של התנור עד שהבייקון פריך, כ -12 דקות.
מניחים כל נקניקיה בלחמניה ומגישים, עובר את רוטב חזרת בצד.