קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

נקניקייה חמה הונגרית וכד עדשים

נקניקייה חמה הונגרית וכד עדשים
נקניק הונגרי חם וכד עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 1028 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, שום, גזר מראש מגורר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כד עדשים עם פטריות, בטטה, תרד, וכד עדשים, ו נקניק, פלפלים ובצל כד.

הוראות

1
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת, ואז מוסיפים נקניק לסיר וחומים ומתפוררים אותו, ואז מוסיפים שום, בצל ופטריות. מבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים גזר, עדשים, תפוחי אדמה, מלח ופלפל, עלה דפנה, פפריקה או תערובת תחליפית ורוזמרין (עלים ייפלו מגבעולים כמו טבחים סטופ).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
גזרגזר
עדשיםעדשים
פפריקהפפריקה
נקניקנקניק
שוםשום
בצלבצל
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
3
מוסיפים עגבניות ומרק ומכסים סיר ואז להעלות את החום גבוה ומביאים לרתיחה. לחשוף סיר ולמקם חום בחזרה קצת אבל לשמור על כד ברתיחה מתגלגל טוב. מבשלים 15 דקות עד עד עדשים ותפוחי אדמה במכרז. לנבול בירוק בקבוצות קטנות, להסיר גבעולי רוזמרין ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוזמריןרוזמרין
עגבנייהעגבנייה
עדשיםעדשים
ירוקירוק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
בואו לעמוד 5 דקות.
5
מגישים בקערות רדודות עם לחם וחמאה כדי לנגב את הכד. מחממים שאריות מדללים אותו עם מרק או מים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
מרקמרק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק איטלקי חם בתפזורתנקניק איטלקי חם בתפזורת4שרימפס וורידיםחמאה, ללחםחמאה, ללחם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר מגורר מראש, זמין בשקים במחלקת התוצרת של השוקגזר מגורר מראש, זמין בשקים במחלקת התוצרת של השוק9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב או צ'ארד, חבורה קטנה, ורידים הוסרו וקצוץכרוב או צ'ארד, חבורה קטנה, ורידים הוסרו וקצוץ1בצל צהוב בינוני, קצוץ(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)4שרימפס וורידיםלחם פומפרניקל פריך, לעבור ליד השולחןלחם פומפרניקל פריך, לעבור ליד השולחן397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות קצוץ אש קלויות, כגון מיור גלן או, עגבניות חתוכות לקוביות רגילותעגבניות קצוץ אש קלויות, כגון מיור גלן או, עגבניות חתוכות לקוביות רגילות1עלה דפנה, טרי או מיובשעלה דפנה, טרי או מיובש3sprigsרוזמרין טרי, בטקט על גבעוליםרוזמרין טרי, בטקט על גבעולים3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעדשיםעדשים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבתשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ2פטריות פורטבלו, זימים שרוטים, קצוציםפטריות פורטבלו, זימים שרוטים, קצוצים4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל1כף. חומץ ביין אדוםתפוח אדמה עמילני, מקולף וקצוץתפוח אדמה עמילני, מקולף וקצוץ2חתיכות טופי הית' ברפפריקה מעושנת (או להחליף תערובת של 2 כפיות כמון, 1 כפית פפריקה מתוקה 2 צובט פלפל קאיין)פפריקה מעושנת (או להחליף תערובת של 2 כפיות כמון, 1 כפית פפריקה מתוקה 2 צובט פלפל קאיין)