קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

נקניקייה עם רוטב חריף ורוטב

נקניקייה עם רוטב חריף ורוטב
נקניק ורוטב ברמה גבוהה עשויים להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שרי, פטריות שיטאקי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), סטייק סולסברי בעט-עד חריץ רציני, ו רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים נקניק במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז, הזמנת 1/4 כוס טפטוף במחבת. (במידת הצורך, להוסיף חמאה מומסת לטפטופים שווה 1/4 כוס.)
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
פטריות מטוגנות ובצלצלים בטפטופים חמים על אש בינונית-גבוהה 4 עד 5 דקות או עד זהוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
3
לטאטא קמח לתוך תערובת פטריות, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, 1 דקה או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים מרק עוף ושרי, ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים בנקניק.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
5
בהדרגה להוסיף חצי חצי, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד מעובה מבעבע. מערבבים פטרוזיליה ו -4 המרכיבים הבאים. להפחית את החום לנמוך, ולבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
מגישים חמים.