נקניקייה עם רוטב חריף ורוטב
נקניק ורוטב ברמה גבוהה עשויים להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שרי, פטריות שיטאקי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. נסו ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), סטייק סולסברי בעט-עד חריץ רציני, ו רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 3 עד 5 דקות או עד נקניק מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז, הזמנת 1/4 כוס טפטוף במחבת. (במידת הצורך, להוסיף חמאה מומסת לטפטופים שווה 1/4 כוס.)
פטריות מטוגנות ובצלצלים בטפטופים חמים על אש בינונית-גבוהה 4 עד 5 דקות או עד זהוב.
לטאטא קמח לתוך תערובת פטריות, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן, 1 דקה או עד השחמה קלה.
מוסיפים מרק עוף ושרי, ומבשלים 2 דקות, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים בנקניק.
בהדרגה להוסיף חצי חצי, ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 2 עד 3 דקות או עד מעובה מבעבע. מערבבים פטרוזיליה ו -4 המרכיבים הבאים. להפחית את החום לנמוך, ולבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.