נקניקיית בירה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל נקניקיית בירה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו זנגביל, זרעי חרדל, זרעי קימל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, נקניקיית בירה עם בצל וכרוב כבוש, ו נקניקיית בירה עם בצל וכרוב כרוב אדום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל לצלייה ישירה, חום גבוה.
מערבבים את הבירה, קימל, כוסברה, זרעי חרדל, בצל, שום וג ' ינג ' ר בתוך סיר גדול. לאחר מכן, להוסיף את bratwurst.
מניחים את הסיר על הסורגים של הגריל ולהביא לרתיחה. מבשלים את הנקניקיות עד חצי מבושל, כ 5 דקות.
הסר את המחבת מן הגריל ולתת bratwurst לשבת בנוזל במשך 30 דקות.
להעביר את הפרחחים מגש או קרש חיתוך מסננים את הנוזל לתוך קערה, להשליך את המוצקים.
מברישים את הנקניקיות עם שמן קנולה וגריל עד התרמילים הם חום פריך וזהוב והנקניקיות מבושלות דרך, 4 עד 6 דקות לכל צד. להתחמם עד ההגשה.