תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ברווז: Salsiccia D ' Anitran. מנה אחת מכילה עד 87 גר' של חלבון, 215 גרם של שומן, וסך הכל 2418 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן זית, גבעולי פטרוזיליה, רסק עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. , שהוא מוצק. נסו נקניק ברווז: Salsiccia D ' Anitra, Salsiccia di Coniglio al Aceto (נקניק ארנב עם חומץ), ו פסטה בצורת עשב עם נקניק ראגו: gramigne con La Salsiccia (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב, מערבבים יחד את הברווז ואת pancetta עם הידיים שלך עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים פלפל, מלח ויין לבן ומערבבים עד מעורבב היטב, שוב עם הידיים. עליך לנוע במהירות כאן או טמפרטורת הגוף שלך יכול לשנות את המרקם של השומן.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
3
הגדר את stuffer נקניק ולמקם את המעטפת מעל מזין המשפך. אם אין לך דוחס נקניק, ליצור את הנקניק לתוך 1/4 פאונד בולי עץ ביד, ולהיות זהיר טיפול בהם. דחוף את הנקניק לתוך התרמילים, מסובב כל 3 1/2 עד 4 אינץ ' כך שכל נקניק הוא כ 4 אונקיות, וליצור 22 עד 25 נקניקיות. לדקור אותם בכל רחבי עם מחט ולהניח בצד במקום קריר עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
משפך
4
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על חום בינוני ומוסיפים נקניקיות. מבשלים עד חום זהוב, כ 7 דקות בצד, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ושום. מבשלים עד רך וזהוב, על 8 עד 9 דקות.
הסר את הנקניקיות ולהגדיר על צלחת. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 5 או 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
6
מוסיפים את היין האדום ואת המניה, מגרדים את תחתית המחבת עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות משחימים לתוך התערובת. תחזיר את הנקניקיות למחבת. מבשלים מעל חום בינוני מכוסה, במשך 15 דקות, מסתובב מדי פעם. מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת זרעי אהבה
גבינת זרלה מגוררת חלקית
1/4 כוס שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
9
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.