נתחי בשר חזיר ואורז איטיים
צלעות חזיר ואורז איטיות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-10 דקות. . אם יש לכם ערמוני מים, אורז חום, תערובת מרק בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר, צלעות חזיר מבשלות איטיות, ו צלעות חזיר מבשלות לאט.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, צלעות חזיר חומות משני הצדדים.
לרסס קלות את הבישול האיטי עם ספריי בישול. לאחר מכן מניחים אורז חום ולבן, בצל, חמאה, אפונה, ערמוני מים, ופטריות בבישול האיטי.
יוצקים מים, מרק, ורוטב ווסטרשייר. מערבבים במרק בצל, מתבלים בפלפל, ומוסיפים צלעות חזיר.
כיסוי, ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 7 עד 9 שעות, או על הגדרה גבוהה במשך 4 עד 5 שעות.