קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

נתחי בשר חזיר ואורז איטיים

נתחי בשר חזיר ואורז איטיים
צלעות חזיר ואורז איטיות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-10 דקות. . אם יש לכם ערמוני מים, אורז חום, תערובת מרק בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. מתכונים דומים: צלעות חזיר מתוק חריף בבישול איטי - 2 מרכיבים בתוספת חזיר, צלעות חזיר מבשלות איטיות, ו צלעות חזיר מבשלות לאט.

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, צלעות חזיר חומות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לרסס קלות את הבישול האיטי עם ספריי בישול. לאחר מכן מניחים אורז חום ולבן, בצל, חמאה, אפונה, ערמוני מים, ופטריות בבישול האיטי.
מרכיבים שתצטרך
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
אורז לבןאורז לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
יוצקים מים, מרק, ורוטב ווסטרשייר. מערבבים במרק בצל, מתבלים בפלפל, ומוסיפים צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
תערובת מרק בצל יבשתערובת מרק בצל יבש
צלעות חזירצלעות חזיר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
כיסוי, ומבשלים על הגדרה נמוכה במשך 7 עד 9 שעות, או על הגדרה גבוהה במשך 4 עד 5 שעות.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג

שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם בחירה מצוינת לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו