קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות66
מגזין

סאג כבש

סאג כבש
כבש Saag נטול גלוטן, ו דל פחמימות, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי Food.com. אם יש לך בצל, מניית בשר, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 94%. נסו Saag גוש (תבשיל כבש הודי), בשר כבש עם תרד (Keema Saag), ו Saag Aloo - איך לעשות Saag Aloo-קארי הודי צפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר זרעים וממברנה לבנה מן הצ ' ילי וקוצצים דק.שים בצד שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חום 2 כפות שמן במחבת חום כבש בקבוצות, לנקז על נייר towel.In מחבת יבשה משלבת חילבה, כמון, חרדל, קינמון והל.מבשלים 1 דקה או עד זרעים מתחילים פופ.תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לחמם את השמן שנותר ולבשל בצל עד שהתרכך, 3-4 דקות, ולאחר מכן להוסיף תבלינים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
4
מוסיפים שום, ג ' ינג 'ר, צ' ילי, כורכום, כמון, אבקת צ ' ילי, כוסברה ועלי דפנה לבצל.מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף כבש ומניה.מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה במשך 1 1/4 שעות.ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
מוסיפים תרד ומלח, מבשלים עוד 5 דקות או עד שהתרד נבול.מערבבים כוסברה ויוגורט, להשליך מקל קינמון ועלי דפנה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק