כבש Saag נטול גלוטן, ו דל פחמימות, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 71 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 22 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי Food.com. אם יש לך בצל, מניית בשר, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 94%. נסו Saag גוש (תבשיל כבש הודי), בשר כבש עם תרד (Keema Saag), ו Saag Aloo - איך לעשות Saag Aloo-קארי הודי צפון (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר זרעים וממברנה לבנה מן הצ ' ילי וקוצצים דק.שים בצד שום וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חום 2 כפות שמן במחבת חום כבש בקבוצות, לנקז על נייר towel.In מחבת יבשה משלבת חילבה, כמון, חרדל, קינמון והל.מבשלים 1 דקה או עד זרעים מתחילים פופ.תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובה
דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לחמם את השמן שנותר ולבשל בצל עד שהתרכך, 3-4 דקות, ולאחר מכן להוסיף תבלינים קלויים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
4
מוסיפים שום, ג ' ינג 'ר, צ' ילי, כורכום, כמון, אבקת צ ' ילי, כוסברה ועלי דפנה לבצל.מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן להוסיף כבש ומניה.מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה במשך 1 1/4 שעות.ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
גב שומן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובה
5
מוסיפים תרד ומלח, מבשלים עוד 5 דקות או עד שהתרד נבול.מערבבים כוסברה ויוגורט, להשליך מקל קינמון ועלי דפנה ומגישים.