סאטיי אננס בגריל עם קוקוס מתובל קרמל
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לכם מים, תרמילי הל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סאטיי אננס עם קוקוס קרמל, מאפינס קרמל קוקוס אננס, ו עוגת אננס קרמל ממוסמרת קוקוס.
הוראות
משרים 16 עד 24 שיפודי במבוק במים במשך כ 15 דקות, ולאחר מכן לנקז ולהניח בצד.
מערבבים את הסוכר והרום בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 1 וחצי דקות גבוהות או עד סוכר מתמוסס. שים את התערובת בצד בזמן שאתה מכין את האננס.התחל על ידי זמירה שניהם בסופו של האננס, הסרת על ½ אינץ ' מכל קצה. לעמוד אננס בצד אחד לחתוך אנכית לאורך הצדדים של הפרי, עובד בחלקים, כל הדרך מסביב. בדוק את הפרי באמצעות קצה הסכין שלך לחתוך את כל החלקים של קליפה שנותרו.
חותכים את האננס ברבעים לאורכו ולחתוך את הליבה מתוך כל אחד 4 חתיכות. ואז לחתוך כל אחד הרבעים במחצית לאורכו. יהיו לך 8 חתיכות ארוכות.
חותכים כל אלה במחצית או שלישים (בהתאם לגודל של האננס שלך), כך שאתה מקבל 16 (או 2
3 עד 4 נתחים אינץ 'על 3/4 אינץ' עבה.שיפוד טריזים אלה לאורך, 1 או 2 לכל שיפוד במבוק.
הנחת אותם על תבנית אפיית קו התנוכה בזמן שאתה עובד.
מברישים את תערובת הרום באופן שווה על טריזי אננס.
תן למרינדה בזמן שאתה מכין את רוטב הקרמל.שים סוכר מגורען וסוכר חום בסיר כבד 2 ליטר.
יוצקים את המים ומערבבים לשלב. מביאים את התערובת לרתיחה, על חום בינוני, נותנים לו לשבת ללא הפרעה. ברגע שזה מגיע לרתיחה, להמשיך לבשל, מתערבל המחבת מדי פעם עד סירופ בצבע דבש זהוב מושגת.
הסר את המחבת מן החום בזהירות לשפוך את חלב הקוקוס. התערובת תהיה בועה וקרמל יהיה להקשיח מעט. להיות זהיר מאוד ובבקשה להשתמש לפחות 2 מחבת ליטר כדי למנוע תאונות.מערבבים ב ציפורן, תרמילי הל, שומר, פלפלים פתיתי פלפל אדום (אם שימוש). מבשלים, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס ורוטב מצטמצם כ 1 כוס. זה צריך לקחת בערך 10 דקות.
הסר את הרוטב מהחום ושופך אותו דרך מסננת לתוך מידה 2 כוס ולאפשר לו לקרר כמה לפני ההגשה.הכן את הגריל לחום גבוה. הלהבות היו צריכות לדעוך, אבל הגריל חייב להישאר חם מספיק כך שאתה יכול להחזיק את היד מעל השבכה על 5 אינץ ' רק לכמה שניות.גריל שיפודי אננס במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, או עד שהם מחוממים דרך סימני גריל מופיעים.
להעביר את השיפודים למגש הגשה.
מפזרים קוקוס קלוי על גבי ומגישים עם רוטב קרמל מתובל בצד לטבילה.