קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סאנדיי בראוני

סאנדיי בראוני
סנדיי בראוניז וופל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מאוכלרשת יש 34 אוהדים. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם יש לכם ביצים, גלידת ונילן, אבקת קקאו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: בראוני סונדה, עוגת גבינה בראוני סאנדה, ו עוגת סונדה בראוני.

הוראות

1
ציוד מיוחד: ופל ברזל (רצוי בלגי סגנון)
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2
מחממים מגהץ וופל לבינוני-גבוה. מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס (כדי לשמור על וופלים מבושלים חמים). מנפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו ו -1 / 8 כפית מלח בקערה קטנה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
שלב מחצית מהשוקולד והחמאה בסיר בינוני על אש בינונית, תוך ערבוב עד להמסה וחלק, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט. מערבבים פנימה את הסוכר והביצים.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
5
מוסיפים את תערובת הקמח ואת השוקולד שנותר ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מברישים קלות את החלק העליון והתחתון של ברזל הוופל בחמאה. מלאו את מגהץ הוופל כשלושה רבעים מהדרך מלא (עדיין צריך להראות ברזל וופל). סוגרים את המכסה בעדינות ומבשלים עד שהוופלים מבושלים ומעט פריכים בקצוות, 4 עד 6 דקות. שמור את הוופלים המבושלים חמים בתנור של 200 מעלות צלזיוס או מכוסים בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה מכין את הוופלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מעל כל וופל גלידה, קצפת, רוטב קרמל, זילוף ודובדבן, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

גלידה בראוני סאנדה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "