סאנצ'וק (ארטישוק ירושלמי) ומרק כרישה עם פטריות יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 5 מנות עם 259 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם כרישה, מלח ופלפל גרוס, טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה די טוב. נסו דג קרום בריוש עם מחית ארטישוק ירושלמי וחמוצים ארטישוק ירושלמי, קרם ארטישוק ומרק ארטישוק ירושלמי, ו מרק ארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הכרישה בשמן החם עד לשקיפות, 5 עד 7 דקות. מערבבים את הסונצ ' וקס, הסלרי, הגזר והשום לכרישה. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ארטישוק ירושלמי
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את עלי הדפנה ו 1/2 צרור טרגון קצוץ. מגבירים את האש לגבוהה; מבשלים ומערבבים עד שהירקות חמים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
3
יוצקים את הוורמוט לתבנית; מביאים לרתיחה תוך כדי גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית התבנית בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את מרק הירקות, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים עד שהירקות רכים לחלוטין, כ-30 דקות. שומרים כמה ענפים לקישוט, מוסיפים את גרגיר הנחלים למרק; אפשר לגרגיר הנחלים לנבול במרק החם, כ -5 דקות.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
יוצקים את 2/3 המרק האחרים לבלנדר בקבוצות, וממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. מחזיק את המכסה של הבלנדר עם מגבת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק זז לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד לקבלת תערובת חלקה ויוצקים לסיר עם החלק הלא מעורבב.