סאסי וונטון טאקו
סאסי וונטון טאקו יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 131 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב ג'ינג'ר שומשום, כוסברה, עטיפות וונטון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו טאקו וונטון החצוף של ה. ג. - 4, סאסי וונטון טאקו, ו עוף ורדה וונטון טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס. להכנת קליפות הוונטון, ריססו את הקירות הפנימיים והחיצוניים של תבנית אפייה מרובעת עמוקה או מלבנית בתרסיס טפלון. עוטפים באופן שווה את עטיפות וונטון מעל קירות התבנית באלכסון, ויוצרים "קליפות" בצורת משולש."(השתמש בשתי מחבתות, במידת הצורך, כדי למנוע מהוונטונים לחפוף.)
אופים אותם עד שהם פריכים מספיק כדי להחזיק את צורתם, כ -3 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור, אך משאירים את התנור דולק. הסר בזהירות את הקליפות ופתח אותן בעדינות ליצירת " טאקו."הניחו בצד. בקערה חסינת מיקרוגל, שלבו תערובת סלט כרוב, כוסברה ורוטב.
מערבבים היטב. מכסים ומיקרוגל במשך כ 1 דקה, עד להתרכך מעט. הניחו בצד. בקערה אחרת שלבו עוף עם רוטב מנגל; מערבבים היטב ומניחים בצד. ריססו נייר אפייה בתרסיס נון סטיק. מחלקים באופן שווה את עוף המנגל בין הקליפות, ואחריו הסלט, בערך 1 כף מכל קליפה.
הניחו את הטונות הממולאות בעדינות על צדיהן על תבנית האפייה. ריססו את הקליפות קלות בתרסיס ללא מקל.
אופים כ -5 דקות, עד שהם חמים ופריכים.
תנו להם להתקרר מעט ולהגיש!
יין מומלץ: Gewurztraminer, Chenin Blanc, ריזלינג
אסיה עובדת ממש טוב עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שתוכלו לנסות הוא זינד-הומברכט קלצייר גוורצטרמינר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 43 דולר.
![זינד-הומברכט קלצייר גוורצטרמינר]()
זינד-הומברכט קלצייר גוורצטרמינר
יין זה מראה אף מעודן להפליא עם התמדה ארומטית גדולה שבה ורדים עתיקים, עור ותבלינים מושקיים משתלבים יחד. החיך אלגנטי כמו גם יציב. המתיקות השיורית אינה מביאה שום כבדות; במקום זאת, היא מאפשרת שילוב טוב יותר של המבנה הטאני.התאמה מצוינת עבור מנות מתובל או גבינות חזקות, כמו גם פטה עשיר או מאכלים אסיאתיים.