סביליה אורנג'מרמלדה
מרמלדה כתומה סביליה עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 854 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים , לימונים-1 לימון רגיל ו 1 מאייר לימון, סכין שף חד, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 382 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סביליה כתום וניל שעועית ריבה, ויסקי סביליה מרמלדה סופלה, ו סביליה המבורגרים עם תבלין-כתום (מתכונים דומים).
הוראות
תפוזים סביליה מר, מוכן cut1 לשפשף את התפוזים נקיים. השליכו את כל אלה שניזוקו או מעופשים. 2
חותכים את התפוזים לשניים ומיץ אותם, אחד אחד, עד שיש לך 2 כוסות מיץ. תניח בצד את המיץ. כפי שאתה מיץ את התפוזים, גם לשמור את הזרעים ואת הקרומים-לשים אותם בקערה נפרדת ולהניח אותם בצד. הזרעים והממברנות ישמשו להכנת פקטין. 3 לוקח נקי מיץ תפוזים חצי קליפה, להשתמש בכפית כדי לחפור כמה שיותר של המעשר הלבן ככל שאתה יכול. הפיט הוא מריר, כך ככל שאתה יכול לצאת יותר טוב. אבל אל תדאג אם אתה לא יכול לקבל את כל זה. מה שמצולם הוא התוצאה הסופית של אחד מהגרסאות שלי. זה בסדר אם יש עדיין כמה תמרים. השתמש בסכין שף חד כדי לחתוך דק את הקליפה. ברגע שאתה julienne כל התפוזים שאתה juiced לעשות 2 כוסות מיץ, אתה צריך בערך 4 כוסות של קליפה. הניחו את הקליפות החתוכות בצד.4 מיץ לימון רגיל ומוסיפים את המיץ הזה למיץ תפוזים. שמור את הזרעים להכנת פקטין.
חותכים את לימון מאייר eigths, לאורכו.
הסר את הזרעים וכמה שיותר ממברנות פנימיות כמו שאתה יכול בקלות להסיר.
חותכים את קטעי לימון לרוחב לחתיכות משולשות. (ראה את השלבים במתכון מרמלדה לימון מאייר לתיאורי תמונות.)
מוסיף את זרעי לימון מאייר וממברנות Seville זרעי תפוזים וממברנות. 5 לשים את כל זרעי הדרים וממברנות לתוך 4 שכבות של גזה, קשור בחוזקה עם חוט, או לתוך שקית ג ' לי מוסלין. 1
מניחים את מיצי התפוזים והלימון לתוך סיר עבה תחתית גדול, או 5 או 6 ליטר.
מוסיפים את קליפות התפוזים ואת חתיכות לימון מאייר ואת המים.2
מניחים את הגבינה או שקית מוסלין המכיל את זרעי הדרים ועיסת לתוך הסיר ולאבטח את החוט בקצה השני לידית הסיר. כאשר התערובת מבשלת, הפקטין מן הזרעים והממברנות יחולצו לתערובת.3 להביא תערובת לרתיחה.
בואו להרתיח, חשוף, במשך כ -30 דקות, או עד הקליפות רכים ומבושלים דרך.
הסר את תיק הפקטין ומניח אותו בקערה כדי לאפשר מגניב עד שהוא נוח לגעת. 1
יוצקים את התערובת מן הסיר לתוך כוס מדידה גדולה. למדוד כמה מהתערובת יש לך. תלוי כמה קשה של רתיחה וכמה זמן הבישול, אתה יכול לקבל בכל מקום בין 4 ל 5 כוסות. החזירו את התערובת למחבת.2
מוסיפים לתערובת 7/8 כוס סוכר לכל כוס תערובת. אז, אם אתה נמדד 4 כוסות של תערובת, להוסיף 3 1/2 כוסות סוכר. ברגע שהסוכר נמס, לטעום את התערובת.
הוסף עוד סוכר תלוי כמה מתוק אתה רוצה המרמלדה שלך להיות. שימו לב כי תערובת הג 'לי תפחת עוד יותר, מעצימה הן את הטעם והן את המתיקות של הג' לי. אני בדרך כלל להשתמש 4 כוסות סוכר עבור כל 4 כוסות של תערובת פירות.ברגע שקית הפקטין שלך התקררה עד לנקודה שאתה יכול להתמודד עם זה, לסחוט אותו כמו פלסטלינה כדי לחלץ פקטין נוסף. לתפוס חלק בגודל מנדרינה של התיק וללחוץ, מושך את התיק ממך ביד אחת כפי שאתה מחזיק בחוזקה עם היד השנייה. לך מסביב לתיק. "חלב" הפקטין עד שיש לך שוחרר בכל מקום מ 2 כפות ל 4 כפות של פקטין. זה צריך לקחת כמה דקות. הפקטין יש את העקביות של שמנת חמוצה.
הוסף אותו לתערובת הכתומה.1
מחממים את תערובת הג ' לי על גבוהה בינונית ומביאים אותה לרתיחה מהירה, מערבבים מדי פעם, מוודאים ששום דבר לא נדבק לתחתית המחבת. תאבטחו מדחום ממתקים לצד המחבת. המרמלדה עשויה להימשך בין 15 ל-30 דקות. לאחר כ -10 דקות, להתחיל לבדוק את זה לעתים קרובות.2 ישנן שתי דרכים לבדוק כי המרמלדה מוכנה לשפוך לתוך צנצנות. דרך אחת היא לבדוק את המדחום כאשר התערובת מגיעה לטמפרטורה של 220-222°f (8-10°F מעל נקודת הרתיחה בגובה שלך). דרך נוספת היא לשים קצת ממנו על צלחת צוננת ולחפש סימנים של זה" מקומט " כאשר אתה דוחף אותו עם קצה האצבע שלך. תלוי כמה מדויק המדחום שלך הוא, אתה עלול למצוא את מבחן קמטים אמין יותר. שים כמה צלחות קטנות למקפיא. כמו טמפרטורת ג 'לי עולה על 103°, להתחיל לבדוק את זה על ידי הצבת כמות קטנה של ג' לי חם על צלחת מקוררת. אם הג ' לי מתפשט ומדלל מיד, הוא לא מוכן. אם הוא שומר על צורתו קצת, זה סימן טוב. לדחוף את זה עם קצה האצבע שלך. אם המדגם ג 'לי קמטים בכלל, הגיע הזמן לקחת את הג' לי את החום לשפוך אותו לתוך צנצנות.כאשר אתה משתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה של התערובת שלך, לוודא את הבדיקה לא נוגע בתחתית המחבת. ודא ההזחה על הבדיקה (עם מדחמי ממתקים מודרניים זה על סנטימטר וחצי מתחתית הבדיקה) מוקף למעשה על ידי התערובת. ייתכן שיהיה עליך להטות את המחבת לצד אחד, כדי לכסות את החללית מספיק כדי לקבל קריאה טובה.אני מוצא את תוצאות ג ' לי הטוב ביותר לעצור את הבישול ברגע temp מגיע 220° (אני משתמש מדחום דיגיטלי מדויק מאוד). בשלב זה ג ' לי הבדיקה הוא רק בקושי מקומט.לבישול יתר מרמלדה יגרום טעם קרמל או קליפות תפוז קשה במרמלדה שלך.1 ישנן מספר דרכים לעקר את הצנצנות לשימורים. אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך. אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות. או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור200 במשך 10 דקות.2 ככל שהזמן מתקרב לריבה להיעשות, מרתיחים מעט מים בקנקן תה.
שים את עפעפי הצנצנת בכוס או בקערה קרמית ושופכים עליהם את המים הרותחים כדי לעקר אותם.3 לאחר הג 'לי הגיע 104° (או8 מעל הטמפרטורה הרותחת של מים בגובה שלך) להסיר את סיר ג' לי מהחום. בזהירות מצקת את ג 'לי לתוך צנצנות, אחד בכל פעם, משאיר 1/4 אינץ' שטח הראש בחלק העליון של צנצנות עבור חותם ואקום. נגב את הטבעת עם מגבת נייר נקייה ורטובה.
מניחים את המכסה על הצנצנת, אבטחה עם טבעת צנצנת. תעבוד מהר.אם אתה רוצה, אתה יכול לעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 5 דקות כדי לעזור לקבל חותם טוב יותר כדי לעזור למנוע עובש. אם השתמשת במים רותחים בשלב מוקדם יותר כדי לעקר את הצנצנות, אתה יכול פשוט לשמור את אותה הגדרה לאמבט המים. אתה רוצה לוודא שיש מדף בתחתית הסיר כך הצנצנות לא ממש נח על החלק התחתון של הסיר.4 לאפשר לצנצנות לשבת בן לילה. אתם תשמעו אותם משמיעים קול נפץ כאשר נוצר חותם ואקום.