קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות50
ציון בריאות4
מגזין

סביליה אורנג'מרמלדה

סביליה אורנג'מרמלדה
מרמלדה כתומה סביליה עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 854 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים , לימונים-1 לימון רגיל ו 1 מאייר לימון, סכין שף חד, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 382 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו סביליה כתום וניל שעועית ריבה, ויסקי סביליה מרמלדה סופלה, ו סביליה המבורגרים עם תבלין-כתום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תפוזים סביליה מר, מוכן cut1 לשפשף את התפוזים נקיים. השליכו את כל אלה שניזוקו או מעופשים. 2
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
2
חותכים את התפוזים לשניים ומיץ אותם, אחד אחד, עד שיש לך 2 כוסות מיץ. תניח בצד את המיץ. כפי שאתה מיץ את התפוזים, גם לשמור את הזרעים ואת הקרומים-לשים אותם בקערה נפרדת ולהניח אותם בצד. הזרעים והממברנות ישמשו להכנת פקטין. 3 לוקח נקי מיץ תפוזים חצי קליפה, להשתמש בכפית כדי לחפור כמה שיותר של המעשר הלבן ככל שאתה יכול. הפיט הוא מריר, כך ככל שאתה יכול לצאת יותר טוב. אבל אל תדאג אם אתה לא יכול לקבל את כל זה. מה שמצולם הוא התוצאה הסופית של אחד מהגרסאות שלי. זה בסדר אם יש עדיין כמה תמרים. השתמש בסכין שף חד כדי לחתוך דק את הקליפה. ברגע שאתה julienne כל התפוזים שאתה juiced לעשות 2 כוסות מיץ, אתה צריך בערך 4 כוסות של קליפה. הניחו את הקליפות החתוכות בצד.4 מיץ לימון רגיל ומוסיפים את המיץ הזה למיץ תפוזים. שמור את הזרעים להכנת פקטין.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פקטיןפקטין
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים את לימון מאייר eigths, לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
4
הסר את הזרעים וכמה שיותר ממברנות פנימיות כמו שאתה יכול בקלות להסיר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
חותכים את קטעי לימון לרוחב לחתיכות משולשות. (ראה את השלבים במתכון מרמלדה לימון מאייר לתיאורי תמונות.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיף את זרעי לימון מאייר וממברנות Seville זרעי תפוזים וממברנות. 5 לשים את כל זרעי הדרים וממברנות לתוך 4 שכבות של גזה, קשור בחוזקה עם חוט, או לתוך שקית ג ' לי מוסלין. 1
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
7
מניחים את מיצי התפוזים והלימון לתוך סיר עבה תחתית גדול, או 5 או 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את קליפות התפוזים ואת חתיכות לימון מאייר ואת המים.2
מרכיבים שתצטרך
Meyer LemonMeyer Lemon
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
מניחים את הגבינה או שקית מוסלין המכיל את זרעי הדרים ועיסת לתוך הסיר ולאבטח את החוט בקצה השני לידית הסיר. כאשר התערובת מבשלת, הפקטין מן הזרעים והממברנות יחולצו לתערובת.3 להביא תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
בואו להרתיח, חשוף, במשך כ -30 דקות, או עד הקליפות רכים ומבושלים דרך.
11
הסר מהחום.4
12
הסר את תיק הפקטין ומניח אותו בקערה כדי לאפשר מגניב עד שהוא נוח לגעת. 1
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
יוצקים את התערובת מן הסיר לתוך כוס מדידה גדולה. למדוד כמה מהתערובת יש לך. תלוי כמה קשה של רתיחה וכמה זמן הבישול, אתה יכול לקבל בכל מקום בין 4 ל 5 כוסות. החזירו את התערובת למחבת.2
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מוסיפים לתערובת 7/8 כוס סוכר לכל כוס תערובת. אז, אם אתה נמדד 4 כוסות של תערובת, להוסיף 3 1/2 כוסות סוכר. ברגע שהסוכר נמס, לטעום את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
15
הוסף עוד סוכר תלוי כמה מתוק אתה רוצה המרמלדה שלך להיות. שימו לב כי תערובת הג 'לי תפחת עוד יותר, מעצימה הן את הטעם והן את המתיקות של הג' לי. אני בדרך כלל להשתמש 4 כוסות סוכר עבור כל 4 כוסות של תערובת פירות.ברגע שקית הפקטין שלך התקררה עד לנקודה שאתה יכול להתמודד עם זה, לסחוט אותו כמו פלסטלינה כדי לחלץ פקטין נוסף. לתפוס חלק בגודל מנדרינה של התיק וללחוץ, מושך את התיק ממך ביד אחת כפי שאתה מחזיק בחוזקה עם היד השנייה. לך מסביב לתיק. "חלב" הפקטין עד שיש לך שוחרר בכל מקום מ 2 כפות ל 4 כפות של פקטין. זה צריך לקחת כמה דקות. הפקטין יש את העקביות של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מנדרינהמנדרינה
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
פקטיןפקטין
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
16
הוסף אותו לתערובת הכתומה.1
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
17
מחממים את תערובת הג ' לי על גבוהה בינונית ומביאים אותה לרתיחה מהירה, מערבבים מדי פעם, מוודאים ששום דבר לא נדבק לתחתית המחבת. תאבטחו מדחום ממתקים לצד המחבת. המרמלדה עשויה להימשך בין 15 ל-30 דקות. לאחר כ -10 דקות, להתחיל לבדוק את זה לעתים קרובות.2 ישנן שתי דרכים לבדוק כי המרמלדה מוכנה לשפוך לתוך צנצנות. דרך אחת היא לבדוק את המדחום כאשר התערובת מגיעה לטמפרטורה של 220-222°f (8-10°F מעל נקודת הרתיחה בגובה שלך). דרך נוספת היא לשים קצת ממנו על צלחת צוננת ולחפש סימנים של זה" מקומט " כאשר אתה דוחף אותו עם קצה האצבע שלך. תלוי כמה מדויק המדחום שלך הוא, אתה עלול למצוא את מבחן קמטים אמין יותר. שים כמה צלחות קטנות למקפיא. כמו טמפרטורת ג 'לי עולה על 103°, להתחיל לבדוק את זה על ידי הצבת כמות קטנה של ג' לי חם על צלחת מקוררת. אם הג ' לי מתפשט ומדלל מיד, הוא לא מוכן. אם הוא שומר על צורתו קצת, זה סימן טוב. לדחוף את זה עם קצה האצבע שלך. אם המדגם ג 'לי קמטים בכלל, הגיע הזמן לקחת את הג' לי את החום לשפוך אותו לתוך צנצנות.כאשר אתה משתמש מדחום ממתקים כדי לבדוק את הטמפרטורה של התערובת שלך, לוודא את הבדיקה לא נוגע בתחתית המחבת. ודא ההזחה על הבדיקה (עם מדחמי ממתקים מודרניים זה על סנטימטר וחצי מתחתית הבדיקה) מוקף למעשה על ידי התערובת. ייתכן שיהיה עליך להטות את המחבת לצד אחד, כדי לכסות את החללית מספיק כדי לקבל קריאה טובה.אני מוצא את תוצאות ג ' לי הטוב ביותר לעצור את הבישול ברגע temp מגיע 220° (אני משתמש מדחום דיגיטלי מדויק מאוד). בשלב זה ג ' לי הבדיקה הוא רק בקושי מקומט.לבישול יתר מרמלדה יגרום טעם קרמל או קליפות תפוז קשה במרמלדה שלך.1 ישנן מספר דרכים לעקר את הצנצנות לשימורים. אתה יכול להפעיל אותם באמצעות מחזור קצר על מדיח הכלים שלך. אתה יכול למקם אותם בסיר גדול (12 ליטר) של מים על גבי מדף מהביל (כך שהם לא נוגעים בתחתית המחבת), ולהביא את המים לרתיחה במשך 10 דקות. או שאתה יכול לשטוף את הצנצנות, לייבש אותם, ולמקם אותם, ללא מכסים, בתנור200 במשך 10 דקות.2 ככל שהזמן מתקרב לריבה להיעשות, מרתיחים מעט מים בקנקן תה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קנקן תהקנקן תה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
18
שים את עפעפי הצנצנת בכוס או בקערה קרמית ושופכים עליהם את המים הרותחים כדי לעקר אותם.3 לאחר הג 'לי הגיע 104° (או8 מעל הטמפרטורה הרותחת של מים בגובה שלך) להסיר את סיר ג' לי מהחום. בזהירות מצקת את ג 'לי לתוך צנצנות, אחד בכל פעם, משאיר 1/4 אינץ' שטח הראש בחלק העליון של צנצנות עבור חותם ואקום. נגב את הטבעת עם מגבת נייר נקייה ורטובה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
19
מניחים את המכסה על הצנצנת, אבטחה עם טבעת צנצנת. תעבוד מהר.אם אתה רוצה, אתה יכול לעבד את הצנצנות באמבט מים חמים במשך 5 דקות כדי לעזור לקבל חותם טוב יותר כדי לעזור למנוע עובש. אם השתמשת במים רותחים בשלב מוקדם יותר כדי לעקר את הצנצנות, אתה יכול פשוט לשמור את אותה הגדרה לאמבט המים. אתה רוצה לוודא שיש מדף בתחתית הסיר כך הצנצנות לא ממש נח על החלק התחתון של הסיר.4 לאפשר לצנצנות לשבת בן לילה. אתם תשמעו אותם משמיעים קול נפץ כאשר נוצר חותם ואקום. 
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר