סהר נפוליאון עם תותים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את נפוליאון הסהר עם תותים. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכלמתכונים דורש פודינג וניל ותערובת מילוי פאי, חלב, קצפת וסוכר. 22 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. עם כפית ציון 34%, המנה הזו לא כל כך גדולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם נפוליאון, נפוליאון, ו נפוליאון מיניאטורי.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
אם משתמשים בגלילי סהר: מגלגלים בצק; נפרד ל -4 מלבנים. לחץ על נקבים כדי לאטום. אם משתמשים ביריעת בצק: מגלגלים בצק; חותכים ל -4 מלבנים.
מניחים על דף עוגיות לא משומן. לחץ על כל מלבן ליצירת מלבן בגודל 3 על 2 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או עד להזהבה.
הסר מגיליון העוגיות למדף הקירור. מגניב לחלוטין, כ -15 דקות.
בינתיים בקערה בינונית מקציפים חלב ופודינג מערבבים עם מטרפה תיל עד שהתערובת מתחילה להסמיך. מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
רגע לפני ההגשה מניחים 8 מלבני בצק אפויים על מגש הגשה או מגש. שמרו 1/2 כוס תערובת פודינג. מחלקים את תערובת הפודינג שנותרה על מלבנים; מורחים לקצוות. שמרו 8 פרוסות תות לקישוט. מחלקים את התותים הנותרים למלבנים. למעלה עם הנותרים 8 מלבנים בצק אפוי.
מקשטים כל אחד עם 1 כף תערובת פודינג שמורה ופרוסת תות 1. לאחסן במקרר.