סהרונים חמאתיים
סהרונים חמאתיים עשויים להיות בדיוק ההתאמור שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 162 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-8 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. תמורת 14 סנט למנה, מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: סהרוני חמאה, סהרוני חמאת חמאה וסהרוני שום חמאתי.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, החמאה, הסוכר, הביצה, המלח ו-2 כוסות הקמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות. מערבבים פנימה מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים את הבצק למטה. הופכים על משטח מקומח; לחלק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-12 אינץ'. מעגל; חותכים כל עיגול ל-12 טריזים.
מגלגלים טריזים מהקצה הרחב ומניחים את הקצה המחודד למטה במרחק של 2 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים. עקום קצוות ליצירת סהרונים. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 12-14 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Perrier-Jouet Grand Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-57 דולר לבקבוק.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.