סו-ויד 101: צלעות חזיר מפולפלות עם רוטב ברביקיו
גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, אבקת צ'לי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת alum אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמוציות כקינוח. מתכונים דומים: סו וייד צלעות חזיר עם תפוח-ג'ינג'ר להתענג, Sous Vide חזיר Tenderloin, ו סו-ויד לחמניות בטן חזיר עם מיונז צמת חזיר ומלפפונים חמוצים מהירים.
הוראות
מערבבים אבקת צ ' ילי, 1 כף סוכר חום, מלח, קאיין, כוסברה, שומר, ופלפל יחד בקערה קטנה ומערבבים לשלב. הגדר בצד 1 כף. לשפשף את התערובת הנותרת באופן שווה על כל משטח של צלעות חזיר. חותכי חזיר חותם בשכבה אחת בשקית ואקום ומבשלים בתנור מים להגדיר 140 מעלות לפחות 45 דקות, ועד 6 שעות.
בינתיים, לשלב מרק עוף, קטשופ, מולסה, בצל, רוטב ווסטרשייר, חרדל, חומץ, רוטב חם, הנותרים כף תבלינים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית נמוך ומבשלים עד מעובה מבריק, על 20 דקות. תניח בצד.
הסר צלעות חזיר משקית ואקום להתייבש עם מגבות נייר. גריל חם קל. כאשר מוכן לבשל, מברשת בצד העליון של כל קוצצים עם 1 כף רוטב.
העברה לגריל, sauced-צד למטה ומבשלים 1 דקה. Meanwhil, מברשת בצד העליון עם יותר רוטב. הפוך צלעות לבשל 1 דקה יותר.
להעביר צלעות לצלחת ולצחצח את שני הצדדים עם רוטב יותר. מכסים בנייר כסף ומאפשרים לנוח במשך 5 דקות.
הסר נייר כסף, מברשת עם רוטב יותר, ומגישים, עובר רוטב נוסף ליד השולחן.