תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סובאן חם במרק עם תרד וטופו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לכי לחנות וקחי פטריות שיטאקי, סוכר, מירין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סובאן וטופו במרק זנגביל, אטריות טריאקי סובה עם טופו ותרד מוקפץ, ו מרק אטריות סובה עם טופו, בטטה, פטריות שיטאקה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את המטגן. לרסס את כובעי הפטריות עם תרסיס שמן צמחי בישול, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים 6 אינץ ' מהחום, הופכים את הכובעים פעם אחת, עד משחימים קלות ומכרז, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
בואו להתקרר, ואז דק לחתוך את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
בקערה קטנה, מערבבים את הסוכר לתוך רוטב הסויה ומירין עד מומס.