סובה קר קלאסי
סובאן קר קלאסי הוא חלב חינם מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 273 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, סוכר, מירין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו אטריות סובה קר עם רוטב טבילה Tsuyu (zaru Soba), Zaru Soba (אטריות סובה קרות), ו אטריות סובה קרות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא דאשי, רוטב סויה, מירין, וסוכר לרתיחה עדינה על חום בינוני.
הגדר את 4 צלחות הגשה. מחלקים באופן שווה בין צלחות: dab של ווסאבי, דייקון מגורד, בצל ירוק.
בינתיים, להביא סיר 2 ליטר מים לרתיחה מעל חום גבוה ולהוסיף סובה. להחזיר מים לרתיחה ומבשלים את האטריות עד רך אבל מוצק, 3 עד 5 דקות. יש להכין קערה גדולה או סיר מוכן עם מי קרח. השתמש מסננת כדי להסיר soba מן הסיר.
מניחים סובה לתוך מי קרח וצינה עד אטריות קרות.
הפוך תל עם אטריות על כל צלחת.
יוצקים רוטב טבילה לתוך קערות קטנות בודדות לשרת לצד אטריות.
כדי לאכול, מערבבים קצת דייקון, ווסאבי, ובצל ירוק לרוטב טבילה. קח כמה אטריות עם מקלות אכילה ומטבל.