סוונסון ® בשר צלוי עם ירקות קציר
סוונסון ® בשר צלוי מלוח עם ירקות קציר דורש על 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 67 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך בשר בקר רוסט, שמן צמחי, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צ'אק מתובל או צלי קדרה עם ירקות, צלי הבשר המתובל של שילה וירקות עם רוטב, ו טארט ירקות קציר מלוח עם קרום קינואה קלוי.
הוראות
מחממים את השמן בסיר 6 ליטר.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהוא משחימים היטב מכל הצדדים.
מוסיפים את המניה ומיץ ירקות לסיר וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. לכסות ולבשל במשך 1 שעה 45 דקות.
מוסיפים את הגזרים, תפוחי האדמה והסלרי לסיר. מכסים ומבשלים 30 דקות או עד שהירקות רכים.
הסר את הבשר והירקות מן הסיר.
מערבבים את הקמח והמים בקערה קטנה.
הוסף לסיר. מבשלים ומערבבים עד התערובת רותחים ומתעבה.
מגישים עם בשר בקר וירקות.