סוטונג בקאר (דיונון ברביקיו)
Sotong Bakar (דיונון ברביקיו) נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם צ'ילי תאילנדי, ג' ינג'ר, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סינגפור ברביקיו דיונון (Sotong Bakar), איקן בכר (דג ברביקיו), ו Ikan Panggang / Ikan Bakar (דג בגריל עם עלי בננה) (מתכונים דומים).
הוראות
ציון דיונון על ידי ביצוע 4 (1/2 אינץ') חתכים לרוחב בכל צינור.
שלב פלפל ואת 4 החומרים הבאים (דרך ג ' ינג ' ר) במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק. מערבבים בסוכר, סויה, פלפל שחור ומלח.
שלב דיונון 2/3 כוס תערובת צ ' ילה בשקית פלסטיק zip העליון גדול; חותם. להשרות במקרר 3 שעות, הפיכת שקית מדי פעם. מילואים הנותרים 2/3 גביע צ ' ילה תערובת לטבילה רוטב.
הסר דיונון משקית; להשליך מרינדה. מסדרים דיונון בשכבה אחת על מתלה גריל מצופה ספריי בישול. גריל במשך 2 דקות בכל צד או עד חרוך דיונון מתחיל להתכרבל סביב הקצוות.