סוכר חום-Bundt בורבון
מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. אם 98 סנט למנה נופל בתקציב שלך, חום סוכר-Bourbon Bundt יכול להיות מעולה צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם אבקת סוכר, ביצים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת סוכר חום, עוגת סוכר חום, ו עוגת סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר חום, פועם במהירות בינונית עד אור שמנת.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד התאדה חלב בורבון בקערה. מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה אחרת.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בממרח שעועית וניל.
יוצקים את הבלילה למחבת שמנונית ומשוריינת 10 אינץ ' (12 כוס).
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 5 דקות עד 1 שעה ו 10 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 עד 15 דקות; להסיר מחבת מתלה חוט. מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה). אבק העליון בקלילות עם אבקת סוכר.