קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות3
ציון בריאות69
מגזין

סוכר חום ונקניק אננס מזוגג

סוכר חום ונקניק אננס מזוגג
סוכר חום ואננס חזיר מזוגג עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 198 גר' של חלבון, 153 גרם של שומן, וסך הכל 2694 קלוריות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך סוכר חום, חזיר, אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 85%. מתכונים דומים: סוכר חום ודלעת אצטרובל קלוי אננס עם חמאה חומה מתובלת, חזיר מזוגג סוכר חום, ו חזיר בזיגוג סוכר חום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים את החזיר, לחתוך את הצד למטה, למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
חותכים את העור את האננס עם סכין חדה לחתוך כל כתמים חומים של העור נשאר מאחור. חותכים את האננס לפרוסות 1/2 אינץ ' וחותכים את הליבות מתוך הפרוסות. הצמד את הפרוסות על החזיר עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
סכיןסכין
4
אופים בשר חזיר בתנור שחומם מראש עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של החזיר קורא 140 מעלות F (60 מעלות C), 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
5
בעוד הנקניק אופה, מערבבים את מיץ האננס ואת הסוכר החום בקערת קרמיקה או זכוכית בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל על כוח בינוני עד הזיגוג רותח ומעובה מעט. לעבוד בזהירות כי זיגוג יהיה דביק וחם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננסמיץ אננס
סוכר חוםסוכר חום
זיגוגזיגוג
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
6
יוצקים כמחצית זיגוג באופן שווה על בשר חזיר ואננס על 1 שעה לפני סיום האפייה; יוצקים את השאר על בשר חזיר על 30 דקות לפני סוף האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
זיגוגזיגוג
חםחם