קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות35
ציון בריאות0
מגזין

סוכר חום-עוגת חמוציות

סוכר חום-עוגת חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל חום סוכר חמוציות טארט. מתאים ל-35 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תפוח-טארט סוכר חום, טארט תות סוכר חום, ו טארט דלורית סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במיקסר עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את חלמון הביצה, וניל ומלח, לגרד את הצד של הקערה ולהכות במהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה מוסיפים את הקמח, מכים עד שהבצק פשוט יוצר כדור. לטפוח את הבצק לדיסק ולכסות בניילון נצמד. מקררים את הבצק לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מרדדים את הבצק בין 2 גיליונות נייר קלף לתוך סיבוב 12 אינץ'. בזהירות לקלף את השכבה העליונה של נייר קלף ולהפוך את הבצק על מחבת טארט מחורץ 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקלפים את נייר הקלף ולוחצים בעדינות את הבצק למחבת. לקצץ את הבצק סומק עם השפה. תיקון כל סדקים עם קישוטי הבצק. דקירה קלה בתחתית עם מזלג. מקררים את הקליפה טארט עד המשרד, כ -30 דקות, או להקפיא במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים את פגז טארט במשך כ 30 דקות, עד השפה הוא זהב קל.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים את פגז טארט במשך כ 5 דקות יותר, עד שהוא מוזהב קלות בכל רחבי. מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען עם המים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
מוסיפים את החמוציות, מכסים ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
10
הסר את המחבת מהחום ותן לאוכמניות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מסננים היטב את החמוציות; שומרים את סירופ החמוציות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
12
בקערה בינונית, להכות את הביצים עם סוכר חום וקמח.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מקציפים בחצי-וחצי ובתמצית השקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
מורחים את החמוציות בקליפה טארט.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
טפטוף 1 כף של סירופ חמוציות שמורות על חמוציות, ואז לשפוך את פודינג שקדים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
( 23)( 23)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
16
אופים את הטארט בשליש התחתון של התנור עד ששיפוד שהוכנס למרכז יוצא נקי, 16 עד 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
17
להעביר את הטארט במחבת למתלה להתקרר לחלוטין, לפחות 2 שעות. אבק טארט עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
חותכים את הטארט לחתיכות ומגישים עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי