סוכר חום-עוגת חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל חום סוכר חמוציות טארט. מתאים ל-35 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. אם יש לכם מים, תמצית vanillan, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו תפוח-טארט סוכר חום, טארט תות סוכר חום, ו טארט דלורית סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
במיקסר עומד מצויד במשוט, להכות את החמאה עם הסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים את חלמון הביצה, וניל ומלח, לגרד את הצד של הקערה ולהכות במהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה מוסיפים את הקמח, מכים עד שהבצק פשוט יוצר כדור. לטפוח את הבצק לדיסק ולכסות בניילון נצמד. מקררים את הבצק לפחות 1 שעה או לילה.
מרדדים את הבצק בין 2 גיליונות נייר קלף לתוך סיבוב 12 אינץ'. בזהירות לקלף את השכבה העליונה של נייר קלף ולהפוך את הבצק על מחבת טארט מחורץ 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקלפים את נייר הקלף ולוחצים בעדינות את הבצק למחבת. לקצץ את הבצק סומק עם השפה. תיקון כל סדקים עם קישוטי הבצק. דקירה קלה בתחתית עם מזלג. מקררים את הקליפה טארט עד המשרד, כ -30 דקות, או להקפיא במשך 10 דקות.
קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים את פגז טארט במשך כ 30 דקות, עד השפה הוא זהב קל.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ואופים את פגז טארט במשך כ 5 דקות יותר, עד שהוא מוזהב קלות בכל רחבי. מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה. הגדל את טמפרטורת התנור ל-37
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר מגורען עם המים ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים את החמוציות, מכסים ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
הסר את המחבת מהחום ותן לאוכמניות להתקרר לטמפרטורת החדר.
מסננים היטב את החמוציות; שומרים את סירופ החמוציות.
בקערה בינונית, להכות את הביצים עם סוכר חום וקמח.
מקציפים בחצי-וחצי ובתמצית השקדים.
מורחים את החמוציות בקליפה טארט.
טפטוף 1 כף של סירופ חמוציות שמורות על חמוציות, ואז לשפוך את פודינג שקדים.
אופים את הטארט בשליש התחתון של התנור עד ששיפוד שהוכנס למרכז יוצא נקי, 16 עד 18 דקות.
להעביר את הטארט במחבת למתלה להתקרר לחלוטין, לפחות 2 שעות. אבק טארט עם הסוכר ' ממתקים.
חותכים את הטארט לחתיכות ומגישים עם קצפת.