סוכר מתובל ועוגות תפוחים מקורמלים עם קרם קלבדוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Sugarplum מתובל ו Caramelized Apple Tartlets עם Calvados קרם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 629 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת, קלבדוס, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארטלי תפוחים מתובלים בקרמל, עוגות תפוחים כפריות עם קלבדוס קצפת, ו טארטלי בצל בקרמל ואפל-פחמימות נמוכות וללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. כיסוי ומבשלים עד שזיפים הם רכים מאוד, על 15 דקות. לחשוף ומבשלים על אש נמוכה עד תערובת מצטמצם 3/4 כוס, על 4 דקות.
מוסיפים קלבדוס ותבלינים; מחית שזיפים במחבת לתוך ממרח עבה דמוי ריבה. (ניתן להכין 1 שבוע קדימה. מכסים בפלסטיק ומקררים.)
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני.
מוסיפים סוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס והופך ענבר עמוק, ערבוב מדי פעם, כ -3 דקות.
מוסיפים תפוחים ומבשלים עד רק מכרז משחימים, הסטה מפנה תפוחים מדי פעם, על 12 דקות.
רול מאפה החוצה על משטח מקומח קלות לכיכר 13x13 אינץ ' דק. באמצעות חותך עוגיות 4 אינץ ' עגול, לגזור 8 סיבובים.
מעבירים סיבובים לתבנית אפייה גדולה בעלת שורות קלף. באמצעות מזלג, פירס כדורי מאפה בכל מקום, משאיר גבול 1/3 אינץ ' סביב קצה.צ ' יל מאפה עד חברה, כ -15 דקות.
מורחים 1 כף מעוגלת מעט של תערובת sugarplum באופן שווה על מרכז כל סיבוב, משאיר גבול 1/3 אינץ'. חותכים כל רבעון תפוח ל 5 טריזים דקים. מאוורר 10 פרוסות תפוח על גבי תערובת sugarplum על כל סיבוב, ויצרו רוזט. שמור כל מיצים בקערה קטנה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים טארט ומיצים בנפרד ומקררים.)
להקציף חלמונים, 2/3 כוס סוכר, קלבדוס בקערה בינונית. הגדר קערה על מחבת של מים רותחים בעדינות.
להקציף כל הזמן עד תערובת מתעבה ו מדחום ממתקים רושם 74°, על 5 דקות. מגניב, ערבוב מדי פעם. קרם שוט עד פסגות רכות טופס. מקפלים מקורר תערובת ביצים לתוך קצפת. מכסים ומקררים. (קרם קלבדוס ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מתלה מיקום בשליש העליון של תנור מחממים ל 204°.
טפטוף כל טארט עם מיצים שמורים ומפזרים 1/2 כפית סוכר.
אופים עד הקרום הוא חום זהוב עמוק, על 18 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קרם קלבדוס.