קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סוכר מתובל ועוגות תפוחים מקורמלים עם קרם קלבדוס

סוכר מתובל ועוגות תפוחים מקורמלים עם קרם קלבדוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Sugarplum מתובל ו Caramelized Apple Tartlets עם Calvados קרם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 629 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת, קלבדוס, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארטלי תפוחים מתובלים בקרמל, עוגות תפוחים כפריות עם קלבדוס קצפת, ו טארטלי בצל בקרמל ואפל-פחמימות נמוכות וללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. כיסוי ומבשלים עד שזיפים הם רכים מאוד, על 15 דקות. לחשוף ומבשלים על אש נמוכה עד תערובת מצטמצם 3/4 כוס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים קלבדוס ותבלינים; מחית שזיפים במחבת לתוך ממרח עבה דמוי ריבה. (ניתן להכין 1 שבוע קדימה. מכסים בפלסטיק ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים סוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס והופך ענבר עמוק, ערבוב מדי פעם, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים תפוחים ומבשלים עד רק מכרז משחימים, הסטה מפנה תפוחים מדי פעם, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
הסר מהחום. מגניב במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
רול מאפה החוצה על משטח מקומח קלות לכיכר 13x13 אינץ ' דק. באמצעות חותך עוגיות 4 אינץ ' עגול, לגזור 8 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
6
מעבירים סיבובים לתבנית אפייה גדולה בעלת שורות קלף. באמצעות מזלג, פירס כדורי מאפה בכל מקום, משאיר גבול 1/3 אינץ ' סביב קצה.צ ' יל מאפה עד חברה, כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מורחים 1 כף מעוגלת מעט של תערובת sugarplum באופן שווה על מרכז כל סיבוב, משאיר גבול 1/3 אינץ'. חותכים כל רבעון תפוח ל 5 טריזים דקים. מאוורר 10 פרוסות תפוח על גבי תערובת sugarplum על כל סיבוב, ויצרו רוזט. שמור כל מיצים בקערה קטנה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים טארט ומיצים בנפרד ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
להקציף חלמונים, 2/3 כוס סוכר, קלבדוס בקערה בינונית. הגדר קערה על מחבת של מים רותחים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להקציף כל הזמן עד תערובת מתעבה ו מדחום ממתקים רושם 74°, על 5 דקות. מגניב, ערבוב מדי פעם. קרם שוט עד פסגות רכות טופס. מקפלים מקורר תערובת ביצים לתוך קצפת. מכסים ומקררים. (קרם קלבדוס ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
CalvadosCalvados
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מתלה מיקום בשליש העליון של תנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
טפטוף כל טארט עם מיצים שמורים ומפזרים 1/2 כפית סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
אופים עד הקרום הוא חום זהוב עמוק, על 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם קרם קלבדוס.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל