קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

סוכריות אצבעות חמאה קלות

סוכריות אצבעות חמאה קלות
אם יש לך סוכריות תירס, חמאת בוטנים פריכה, שבבי שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. . עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: אצבעות עוף קלות עם פרמזן, אצבעות פאדג'חמאה, ו אצבעות חמאת בוטנים.

הוראות

1
קו 9x13 אינץ מחבת עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מניחים תירס ממתקים בקערה בטוחה במיקרוגל (לא פלסטיק) וחום בכמה מרווחי 30 שניות, ערבוב אחרי כל מרווח, עד תירס ממתקים חם, נמס, וחלק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירססוכריות תירס
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים חמאת בוטנים לתוך תירס נמס עד משולב היטב; להעביר ממתקים למחבת מוכן, לחיצה להחליק את הממתקים לתוך פינות המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
סוכריות תירססוכריות תירס
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים שוקולד צ ' יפס וירקות קיצור לתוך החלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
קיצור ירקותקיצור ירקות
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
מחממים את השוקולד, ערבוב כל הזמן, עד רק חם, נמס, וחלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
מורחים שוקולד חם על ממתק הבוטנים. צ ' יל במקרר עד ממתקים מוגדר, לפחות 30 דקות, לפני חיתוך לריבועים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה