סוכריות מנטה בראוני
ממתכון עוגיות מנטה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1085 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה עובד טוב כמו קינוח זול. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, בראוני, שוקו מיוחד של הרשי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סוכריות מנטה בראוני, פופס שוקולד חם מנטה, ו בראוני פופס.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות. גריז וקמח קל pan.To הפוך בראוניז
התאמה מיקסר עם מצורף מקצף, מניחים ביצים בקערה והכו במהירות בינונית עד רכות וצהוב בהיר.
להוסיף מרכיבים שנותרו, ומערבבים לשלב.
יוצקים את הבלילה לתוך משומן ומשוריין 8 אינץ ' מחבת מרובעת ואופים במשך כ 45 דקות או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז המחבת יוצא נקי.
הסר מחבת מהתנור וקריר על חוט rack.To הפוך זיגוג שוקולד
מניחים שוקולד ושמנת כבדה בקערה מעל מים רותחים.
בואו שוקולד ושמנת לשבת במשך 2-3 דקות כדי להמיס מבלי לערבב. ואז לאט לערבב תערובת לשלב.
מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים לשלב.
הוסף מים 1 כף בכל פעם, ערבוב לאחר כל תוספת עד עקביות לשפוך הוא הגיע.הניחו בצד ותנו לרוטב להתקרר להתחמם.הרכבה
מניחים נשיקות מנטה של הרשי בקערת מעבד מזון ודופק עד דק מקורקע ומרוסק; להעביר קערה רדודה.
חותכים בראוני לריבועים 1 אינץ'. הכנס מקלות ארטיק דרך המרכז.לטבול בראוני בשוקולד ולהעביר מתלה חוט עבור שוקולד עודף לטפטף משם.
רול בראוני פופ ב נשיקות מנטה הרשי.