סוכריות מקל שוקולד טארט
מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד בטעם מנטה, עוגיות רקיק שוקולד, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו קוקטייל מקל סוכריות עם וודקה חדורה מקל סוכריות תוצרת בית, סוכרייה על מקל שוקו חם, ו עוגת סוכריות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את הקרום: הניחו מתלה בשליש התחתון של התנור וחממו מראש ל 375 מעלות פ.דופק את העוגיות והסוכר המגורר במעבד מזון עד לטחינה דקה.
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק עד לאיחוד.
מצפים קלות מחבת טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת בתרסיס בישול. לחץ על תערובת הפירורים לתחתית ולמעלה בצד התבנית.
אופים עד להתייצבות, כ-15 דקות, ואז מעבירים למתלה להתקרר לחלוטין.
מחממים את החלב בסיר על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להתבשל, ואז מסירים מהאש.
הקציפו את החלמונים, הסוכר המגורר, עמילן התירס והמלח בקערה בינונית עד לאיחוד. מקציפים בהדרגה שליש מהחלב החם לתערובת הביצים, ואז שופכים לסיר עם החלב שנותר. מבשלים על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מתחילה לבעבע ולהסמיך, כ -3 דקות. ממשיכים להרתיח, להקציף, עד שהתערובת סמיכה כמו פודינג, כ -2 דקות נוספות.
מסירים מהאש ואז מקציפים פנימה את השוקולד חצי מתוק וטעם הנענע ואת החמאה.
יוצקים לתוך הקרום מוכן להתפשט באופן שווה. מקררים עד להתייצבות, בערך 1 1/2 שעות.
ממש לפני ההגשה מקציפים בקערה בינונית את השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטורים ותמצית המנטה עם מערבל במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות.
מורחים את הקצפת על הטארט ומפזרים סוכר מלטש.