קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

סוכריות מקל שוקולד טארט

סוכריות מקל שוקולד טארט
מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד בטעם מנטה, עוגיות רקיק שוקולד, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו קוקטייל מקל סוכריות עם וודקה חדורה מקל סוכריות תוצרת בית, סוכרייה על מקל שוקו חם, ו עוגת סוכריות שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את הקרום: הניחו מתלה בשליש התחתון של התנור וחממו מראש ל 375 מעלות פ.דופק את העוגיות והסוכר המגורר במעבד מזון עד לטחינה דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גליל פירותגליל פירות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את החמאה המומסת ואת הדופק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מצפים קלות מחבת טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת בתרסיס בישול. לחץ על תערובת הפירורים לתחתית ולמעלה בצד התבנית.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
אופים עד להתייצבות, כ-15 דקות, ואז מעבירים למתלה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים את החלב בסיר על אש בינונית-גבוהה עד שהוא מתחיל להתבשל, ואז מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הקציפו את החלמונים, הסוכר המגורר, עמילן התירס והמלח בקערה בינונית עד לאיחוד. מקציפים בהדרגה שליש מהחלב החם לתערובת הביצים, ואז שופכים לסיר עם החלב שנותר. מבשלים על אש בינונית, תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מתחילה לבעבע ולהסמיך, כ -3 דקות. ממשיכים להרתיח, להקציף, עד שהתערובת סמיכה כמו פודינג, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסירים מהאש ואז מקציפים פנימה את השוקולד חצי מתוק וטעם הנענע ואת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים לתוך הקרום מוכן להתפשט באופן שווה. מקררים עד להתייצבות, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
ממש לפני ההגשה מקציפים בקערה בינונית את השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטורים ותמצית המנטה עם מערבל במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מיץ חמוציות לבןמיץ חמוציות לבן
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים את הקצפת על הטארט ומפזרים סוכר מלטש.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
תצלומים מאת ג ' וני מילר