סוכריות פרפה סקווש חורף עם שוקולד
פירות סקווש חורף מסוכרים עם שוקולד דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. אם יש לך חמאה, סוכר, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו סלט חורף עם אגוזים מסוכרים מייפל, פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}, ו סלט חורף עם אגוזי מלך מסוכרים מייפל + רוטב תאנה בלסמית (+בגידה גדולה!) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, קיטור הסקווש עד בקושי מכרז, כ 7 דקות.
תן מגניב מעט יבש לטפוח. במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה עם 1/4 כוס הסוכר.
מוסיפים את הדלעת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 12 דקות.
מוסיף את הג ' ינג ' ר ומבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
להעביר שני שלישים של סקווש סוכריות למעבד מזון פירה עד חלקה.
בסיר בינוני, לטאטא את חלמוני הביצה עם כוס 1/2 הנותרים בתוספת 2 כפות סוכר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד התחמם, על 1 דקה. מערבבים את קורנפלור לתוך החלב, ואז לטאטא את התערובת לתוך הסיר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא כל הזמן. מבשלים עד מעובה, כ 7 דקות; פודינג צריך להיות עקביות של שמנת חמוצה דקה.
להקציף פירה סקווש וניל. מסננים דרך מסננת בסדר רשת ולתת מגניב.
בקערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את הקרם עד כמעט המשרד. מקפלים את השמנת לתוך פודינג מקורר.
כף 1 1/2 כפות של פירורי עוגיות לתוך כל אחד עשר כוסות 6 אונקיה. למעלה עם 1/3 כוס של פודינג בעדינות הקש על כל כוס כדי ליצור שכבות אפילו. חזור עם עוד 1 1/2 כפות של פירורי עוגיות מנה גדולה של פודינג. מכסים את המשקפיים בניילון נצמד ומקררים עד שהפירורים מתרככים, לפחות 5 שעות. שמור את פירור העוגיה ואת סקווש מסוכר זוכה בטמפרטורת החדר.
מפזרים את הסקווש מסוכר על גבי כל פרפה.
מקשטים עם פירורי העוגיות הנותרים ומגישים.
הפוך קדימה: את parfaits ואת סקווש מסוכרים ניתן בקירור בנפרד עד 3 ימים.