סול עם רוטב אנשובי
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קמח, חמאה מבהירה, סוליות לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב אנשובי, רוטב אנשובי, ו פילה סול ברוטב שמן (מתכונים דומים).
הוראות
דגים מתבלים עם מלח ופלפל ומתגלגלים בקמח.
מניחים חמאה מבהירה במחבת מחוממת ומוסיפים דגים משוריינים. מבשלים בעדינות במשך ארבע דקות.
מניחים 1/2 כפות חמאה טרייה בסיר ומוסיפים 4 פילה אנשובי. לרסק אנשובי לתוך החמאה ולאפשר חמאה קצף, ואז להתרחק חום ומערבבים אנשובי היטב לתוך חמאה.
מוסיפים עירית, פטרוזיליה, עלי אורגנו ושקדים לבנים לחמאת אנשובי. להרטיב עם יין לבן marsala. מביאים לרתיחה.
מניחים סוליות על צלחת מנה מחוממת מעט חופף אותם, תנומה עם הרוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.