סוליה Petrale עם כרוב ניצנים לימון-שאלוט
מתכון בלעדי Petrale עם כרוב ניצני לימון שאלוט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. אם יש לכם פלפל טחון בתוספת נוסף, פילה הבלעדית petrale, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc, סוליית פטראל מצופה פילו, ו לחמניות בלעדי Petrale עם מחית כרובית.
הוראות
מערבבים קמח, קליפת לימון, מלח גס, ו1 / 2 כפית פלפל לבן בקערה רדודה.
חום 1 כף שמן זית בכל אחת2 מחבת גדולה על חום בינוני. דגים בתערובת קמח ולנער עודף.
מוסיפים דגים למחבתות ומבשלים עד opaqueand חום זהוב, 1 עד 2 דקות לכל צד.
הסר מהחום והעונה לטעםמלח. מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים בצד.
מוסיפים 1 כף שמן זית וחום על mediumheat.
להוסיף שאלוט ו sauté עד almosttranslucent, על 2 דקות.
מוסיפים ברוסספרוס ומרק. להגדיל את החום mediumhighand לבשל, ערבוב מדי פעם, נבטי untilbrussles הם במכרז ו liquidis נספג כמעט לחלוטין, על 8minutes.
הסר מהחום. מערבבים בחמאה.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לבן.
כרוב ניצנים בכפית על צלחות.למעלה עם דגים, מפזרים choppedparsley, ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.