קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

סוליה Petrale עם כרוב ניצנים לימון-שאלוט

סוליה Petrale עם כרוב ניצנים לימון-שאלוט
מתכון בלעדי Petrale עם כרוב ניצני לימון שאלוט יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 458 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. אם יש לכם פלפל טחון בתוספת נוסף, פילה הבלעדית petrale, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc, סוליית פטראל מצופה פילו, ו לחמניות בלעדי Petrale עם מחית כרובית.

הוראות

1
מערבבים קמח, קליפת לימון, מלח גס, ו1 / 2 כפית פלפל לבן בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מלח גסמלח גס
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חום 1 כף שמן זית בכל אחת2 מחבת גדולה על חום בינוני. דגים בתערובת קמח ולנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
מוסיפים דגים למחבתות ומבשלים עד opaqueand חום זהוב, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
הסר מהחום והעונה לטעםמלח. מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מחק מחבת 1.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים 1 כף שמן זית וחום על mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
7
להוסיף שאלוט ו sauté עד almosttranslucent, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
8
מוסיפים ברוסספרוס ומרק. להגדיל את החום mediumhighand לבשל, ערבוב מדי פעם, נבטי untilbrussles הם במכרז ו liquidis נספג כמעט לחלוטין, על 8minutes.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
9
הסר מהחום. מערבבים בחמאה.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
כרוב ניצנים בכפית על צלחות.למעלה עם דגים, מפזרים choppedparsley, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
בתיאבון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.