סוליית לימון משמש
סוליית משמש לימון נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סוליית לימון בגריל עם כופתאות ורוטב לימון, סולית לימון עם רוטב צלי לימון, ו סוליית לימון-חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
גיליון אפיית מעיל עם ספריי בישול nonstick. בצלחת פאי, לשלב ביצה ומים. בשקית ניילון, לשלב פירורים, מלח, פפריקה ופלפל. לטבול כל פילה דגים לתערובת ביצה; טיפה לתוך שקית ולנער מעיל עם פירורים. מסדרים דגים בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 425 מעלות F במשך 10 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. (אל תהפוך את הדגים.)
בינתיים, בסיר קטן, לשלב את כל מרכיבי הרוטב; חום עד מבעבע.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.