סולת מלוחה
אם יש לך שיני שום, קשיו, מלח גס כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פלפלים, גזר, עגבניות Upma (Semolina מתובל דייסה), סולת חלבה II, ו Upma Semolinan (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים להרתיח בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
תוסיף מלח. בהדרגה להקציף בסולת. להרתיח עד עבה, לטאטא לעתים קרובות, על 3 דקות.
מחממים חמאה במחבת בינונית כבדה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שום, זנגביל, עלי קארי, צ ' ילה, זרעי חרדל, זרעי כמון; sauté עד ארומטי, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות, אפונה וקשיו. תערובת Sauté עד קשיו מתחילים צבע, על 2 דקות. מערבבים תערובת לתוך סולת. מתבלים במלח ופלפל. לחמם מחדש, במידת צורך.
* קמח סולת זמין בכמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים. פארינה ניתן להזמין מ amazon.com.
** ידוע גם בשם קארי פאטה; זמין בשווקים הודיים.
*** נמכר בחנויות מזון מיוחדות, שווקים הודיים ואסיאתיים, ו adrianascaravan.com. אם לא זמין, תחליף זרעי חרדל חום.